dimecres, 23 de desembre del 2009

Caganers Universals




Ja ho veieu, S'acosta el nadal a tota merda, amb aquests desitjos tan macos, amb les mateixes nadales a tot arreu (feu vosaltres mateixos una llista...) els dinars, les indigestions, les discussions amb els cunyats a la sobretaula, els regals......però sempre ens quedarà el caganer (i no cal fer el pessebre!).

10 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Grolleries apart, hi ha els caganers universals i els catalans universals (llençar recerca "catalans universals" amb F5 a la pàgina). Abraçadota per tots

Roy Batty ha dit...

De la part d'una molt bona amiga del patata. Bé, almenys ho era fins avui, que mai se sap.

Israel Hands ha dit...

En relació al video que ha passat la teva amiga del patata podriem dir que en Sinfu es salva per què els seus conciutadans creuen que és libanès...si no el podrien cosir a preguntes.

Roy Batty ha dit...

Diguem que l'amiga de la que parlava és la Monica i que pel que fa a lo del libanès, a mi me sembla que si el veuen en
aquesta foto
fent l'indio també el fregirien a preguntes.

sinfu ha dit...

Home, haurieu de saber que jo participo activament en un pessebre vivent a Cork, i com que tinc una barretina i també han vist el video d'en Fry, doncs imaginat que faig...

Israel Hands ha dit...

I no es pregunten què collons fa un libanès amb els pantalons baixats al mig d´un pessebre vivent?

Roy Batty ha dit...

Doncs jo crec que, coneixent-lo, poques preguntes es deu fer la gent sobre el que pugui fer en Sinfu amb els pantalons baixats al mig d´un pessebre vivent. Altra cosa deu ser l'esgarrifor del bou quan el deu veure apropar pel darrera.

Israel Hands ha dit...

ôstia Batty: de quin Bou estàs parlant?

Roy Batty ha dit...

Vull dir que amb lo calent que està en Sinfu amb la pasta que li va deixar a deure l'Union Pacific, si el veiés venir per darrera ... A més, que'n Sinfu té mes antecedents que'n Vaquilla.

sinfu ha dit...

Jo antecedents? bé, ara ja saps per que vaig deixar sbd...però tu fa més temps que vas fotre el camp, així que no deus ser "San Buenaventura D."