divendres, 25 de desembre del 2009

biogeografia dels alps

8 comentaris:

sinfu ha dit...

Tu si que estàs com una cabra...

Roy Batty ha dit...

Tu, el que passa, és que tens enveja. Perquè no havies escoltat parlar mai d'aquestes bèsties i creies que tot s'acabava amb els gambusinos.

Israel Hands ha dit...

No fotis que a lausanne també teniu gambusinos!els d´aquí deuen viure al llac,no?i dic jo si a Irlanda també n´hi ha d´aqests.

Roy Batty ha dit...

No, home. Lo dels gambusinos, com li vaig dir al patata a la Dra. Durea, és més aviat a Mèxic i a casa nostra. Aquí, el que tenim és el Dahu. I a Irlanda, me sembla que el que tenen son els Green Goblins (una declinació d'en Sinfu després de haver-se menjat el sopar de cap d'any i el café, les copes i el "puro").

sinfu ha dit...

Aquí tenim els Leprechaun, que és el "duendessillu"que viu sota els bolets i que acostuma a aparèixer com diu en roy, després de "sopar".

Roy Batty ha dit...

Nchst! Sinsu, Sinfu ... Que tots plegats sabem quins son els únics bolets que tu coneixes. No enredis ara els pobres Leprechauns que no tenen cap culpa.

Israel Hands ha dit...

Leprechauns...ara quan et fem la visista a Cork esperem que no ens enviis a buscar-ne.
Altrament,tot un detall d´en Batty no haver-nos fet anar a caçar dahus pel castell de Gruyéres.

Roy Batty ha dit...

No si, no et creguis. Que ja ho havia pensat, ja. El problema és que venia amb nosaltres aquest biogeograf eminent (no eminem) d'en Doc i encara n'hauria trobat un. Després, ja se sap. S'hauria buscat una nova becaria i li dirigiria la tesi (i jo que creia que la tesi era una altra cosa).