diumenge, 6 de desembre del 2009

Catalans Universals: Corrandes d'exili

Pels Catalans Universals i pels Catalans Resistents, Salut i Força!!

6 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Se't fa tant rar de veure un local tant gran, atapeït de penya, un tio que surt, recita un poema i la gent, aplaudint-lo a rabiar. Clar, és que aquestes coses només arriben en situació de normalitat en un match (de futbol, de basquet, ...) i, en situació d'anormalitat ... doncs ja es veu en aquest vídeo de 1970 ... al Price! De totes maneres, el vídeo me fa reflexionar sobre el fet de quants dels que hi eren aquell dia en aquell local, sostenint el contingut dels poemes de Pere Quart, no estan avui en dia a favor de la política de retallades de l'Estatut, en contra d'un estat federal o, tot simplement, votant al PP. Res de nou sota el sol, oi?

Roy Batty ha dit...

A propòsit, tot i que no va agradar-me mai massa com a cantant, va tenir sempre el meu respecte com a home. Hi ha una versió musicada del poema per Ovidi Montllor.

sinfu ha dit...

La versió de l'Ovidi ja la coneixia. Però tot i que era un gran cantant hi ha temes com "La fera ferotge" que són fantàstics.

sinfu ha dit...

Totalment d'acord amb la teva reflexió. Alguns d'aquests personatges van militar al psuc i van ser després ministres amb l'anzzar. Per no parlar dels que es passen el dia gratan-se el que ells anomenen "la crosta nacionalista" (però no la seva crosta ofcourse!) i ja sabem que això dels cognom no certifica cap cel.lula de catalanitat, i sinò veieu: Alejo Vidal-quadras, Josep Piqué, Joan Ferran, Trias de Bes, ....

Israel Hands ha dit...

Enquesta publicada ahir a El País:el 84% dels espanyols creu que cal reformar la constitució i,allà va,el 79 % considera que Catalunya no és una nació i que cal eliminar la distinció entre nacionalitats i regions(ho podeu consultar a l´edició digital)Això es fot magre.

sinfu ha dit...

ja saps, aquest 79% són els votants peperosociates. Sembla que la cosa comença a pintar en blanc o en negre.