dimecres, 23 de desembre del 2009

Catàstrofe

Companys,no tinc paraules.No puc deixar de pensar en com deu estar l´estat d´ànim d´en Sinfu després de veure les notícies d´avui.Si us plau,necessitem informació de primera ma.Urgent.

10 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Tindran ara més valor les copes de Guinnes?.No sé per què intueixo que el Doc en deu tenir una bona col.lecció.

Pierre Nodoyuna ha dit...

Jo tinc una altra versió sobre les causes de l'incendi: justament ahir va arribar a casa un sobre amb un magnífic calendari d'aquesta marca (de la que, efectivament, estimat Israel, tinc una colla de copes i gots de diferents mides, des d'una miniatura -merda de didalet que només serveix per fer bonic- a la clàssica pinta), uns quants reposagots (com es deu dir això en català?) i una emocionant postal signada pel nostre corresponsal permanent a la verda Irlanda.
Ara ens podem fer algunes preguntes, per exemple: l'incendi va ser abans o després que el Sinfú aconseguís el calendari? Encara fuma el Sinfu? Aquesta era l'única manera d'aconseguir aquest extraordinari obsequi?

Jo ja em vaig emocionar en rebre el sobre, però ara, veient la gegantina ("titánica", que dirien en castellà) tasca que li ha suposat al nostre bon amic, no he pogut reprimir una llagrimeta.

Moltes gràcies, Sinfu, el teu esforç no serà en va. Et prometo prendre'm almenys una pinta de Guinsess cada vegada que hagi de passar un full del calendari (que és mensual, malpensats, no diari).

sinfu ha dit...

Anem per parts...jo ahir no vaig sortir de Cork, així que quedi clar que no tinc res a beure amb la Guinness. Segon, quan he de beure una cervesa no demano Guinness, tot i que si cal, un fa l'esforç i no per això li calaria foc al xiringuitu. Tercer, tot i que vull deixar de fumar, no penseu que el meu encenedor té res a beure amb aquesta tragèdia nacional.Quart, el calendari me'l vaig trobar a punt d'anar a les escombraries al pub, i quan el vaig beure vaig pensar que fóra bo que en Pierre el tingués com a regal pels seus 6000Km...Beure beure beure??? ens hem de beure!

Roy Batty ha dit...

Més que l'incendi, el que és veritablement impressionant és en Doc. No se li veu el pel durant dècades i a la que's parla de Guinness ens desembarca en dos milisegons i ens surt amb que té una versió dels fets i comença a fer-se preguntes. Jo aprofito per fer-li una abraçada carinyosa. Una altra del mateix tipus a en Sinfu, per dissimular fent-se el dur que només li envia regals al Doc per veure quan el fitxa al departament. I una abraçada molt més carinyosa per en Hands, perquè és l'únic d'aquesta tropa que ha actuat desinteressadament i amb una preocupació i un sentiment de camaraderia lloables. Vinga, que tingueu tots unes bones festes de cap d'any i fins aviat.

Roy Batty ha dit...

Tios, que acaben d'enviar-me un vídeo. I que he fet una associació rara d'idees amb l'historia de la versió d'en Doc i d'en Sinfu amb la vella historia de que vol deixar de fumar i ... us el passo!

Roy Batty ha dit...

Bé, davant del silenci culpable d'en Sinfu i d'en Doc (què és això de fer-se regals entre ells i oblidar-se dels altres?), en Hands i jo exigim un tractament equivalent. En el meu cas, si no us fa res, me faria més il.lusió que el calendari sigui de Pirelli. En Hands diu que un del Comandant Cousteau ja li va bé.

sinfu ha dit...

A la teva edat, un calendari de la pirelli seria massa fort, ho dic no fos cas que t'agafés un atac de qualsevol cosa. Porset un de Lourdes t'aniria millor. I pel Hands un de "Mujercitas" que ja està acostumat...

Israel Hands ha dit...

Iep Sinfu que els calendaris d´en Costeau tampoc són res de l´altre Dijous.

Roy Batty ha dit...

Quina Lourdes, Sinfu? Escolta'm, que si tot el teu problema és que sols trobes calendaris vells i de Guinness quan busques als containers, que ho deixis estar, home. Que tu encara series capaç d'enviar-nos un calendari dels catòlics anti-abtistes del 2009 dient que ens ho prenem com una advertència.

Roy Batty ha dit...

Vinga, va. Que com veig que els containers no donen per més, jo crec que'n Hands estarà d'acord amb mi amb que'ns deixem regalar un calendari que no et costi gran cosa d'enviar-nos.