dijous, 10 de desembre del 2009

quan estàs lluny, no et deixa indiferent ...

Clar que, si baixes, et trobes amb tot deu histèric. amb la bogeria consumista pròpia del país i una bulímia compulsiva. A més, en el nostre cas, el dels catalans universals, tot això s'agrava perquè, no importa on hagis menjat, que't faran menjar altre cop ... i deu sap que els menjars de les festes a casa nostra son pesats de mil collons. Doncs això, que si baixes tampoc et quedes indiferent, clar. Sobre tot quan vas de bòlid d'un lloc a altre per quedar bé amb la penya i tot deu acaba emprenyat. Els que no has pogut anar a veure i els que consideren que per estar tant poc temps amb ells tampoc calia venir. Nschts! les festes ...

5 comentaris:

sinfu ha dit...

I les tertúlies forçades amb els cunyats, i els plats de turró que t'ofereixen, mig desfets pel pas dels dies, i les copes d'anís amb "mantecados" i els programes de la tele que no cenèixes (i ni falta) i.......

Roy Batty ha dit...

Si, en això et dono tota la raó. Però de manera molt particular en els especials de cap d'any i els discursos de Nadals ... Mare de 10, quina gilipollada. I lo dels turrons ... la verga de Montserrat !!! si és que tens més raó que un sant.

Israel Hands ha dit...

No us en falta gens de raó.De tota manera,família de banda,són tant diferents aquestes festes al lloc on viviu?Tu Sinfu,per exemple,vas a casa de la sogra a compartir teca i tertulia?Em costa pensar que allà on sou les famíles no es reuneixen en aquestes dates i fins i tot si no reaccionen igual que aquí quanels hi venen parents que habitualment són lluny.

Israel Hands ha dit...

Tot i que no sóc tant lluny com vatros,també és cert això de que et falta temps per a tots i la cosa no acaba de sortir com cal.SI que trobo a faltar,però, als universals quan ens trobem el GS per a fer unes birres.
Sort que per a trobar-nos no cal que sigui nadal.(....si podem planificar una escapadeta a Cork...)

Roy Batty ha dit...

Personalment, jo trobo que l que és fatigant a casa nostra és l'actitud hyper consumista del personal i el temps que es fan durar les festes. Ja només faltava de reunir les tradicions catalana i espanyola (indistintament de l'origen de la penya agafaran l'una i l'altra) i vinga, regals per nadal i regals per l'epifania. Aviam si a algun centre comercial se li passa pel cap d'afegir al lot la Sant Nicolas (07.12) i ja esteu liats tot el mes. Lo del menjar, per un expatriat, i ja no et dic per un estranger, ratlla amb el film de la "Grande Bouffe". Per acabar, lo de les families ... la festa és el dia de Nadal, punt. Sant Esteve no existeix, el cap d'any no és una festa de família i després ja no hi ha res més.