dijous, 17 de desembre del 2009

Es una lata, el trabajar .....


Doncs si, companys. Que resulta que un company del curro (l'Arnaud) s'ha dedicat a publicar via email unes fotos que ha anat prenent durant aquest any als companys del despatx. No penseu res de dolent enllà on no hauríeu de veure res d'altre que tios cablejant màquines. Espero que us ho passeu super bé veient les meves imatges.

10 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Fotos molt bones,si senyor.T´he de confessar,però,que m´ha tranquilitzat veure que la teva indumentaria habitual no és la de Don.Per un moment havia pensat que t´havies fet amic del Bigotes i comparties sastre amb Paco Camps.Buuuuuf!!!

sinfu ha dit...

Doncs jo no sé que pensar, perque això de treballar a Suïssa...no serà que treballes de broker ni no ens ho has dit? ara que quan es veuen les altres afotus em faig una idea real de la vostra oficina.

Roy Batty ha dit...

No, home, no. L'indumentaria de Don era per un dia excepcional, però no és la que porto habitualment ni molt menys. Ni soc broker ni, com deia en Isaac, només me mancava el barret i la maleta amb el violi i parlar lentament sobre l'importància de la família. Ara bé, aquest uniforme, que podria bé ser el de la mortaja, no me l'ha pagat ningú i ha sortit de la meva butxaca. Ojo al dato, que deia aquell. I sobre la idea real del curro ... Home, normalment som força seriosos. Però també és veritat que sabem desconectar i passarnos-ho bé.

Israel Hands ha dit...

Ah!la família....bene,bene...

Roy Batty ha dit...

Si, bé. Es que hi ha moments en què un s'ha de mudar. I és que no és pot anar vestit de qualsevol manera quan t'inviten a certs esdeveniments.

sinfu ha dit...

Suïssa, el secret bancari, la frontera amb Itàlia, la Guàrdia Vaticana...quantes coincidències!

Israel Hands ha dit...

Aquí hs estat fi,Sinfu.

Roy Batty ha dit...

Finíssim, si. No tots tenim la sort de viure en un dels països més morals i ètics de l'occident.

Israel Hands ha dit...

Home,imitant el comentari d´en Sinfu:Espanya(no tinc la ñ al teclat),el robatori bancari,la Guardia Civil i la frontera amb Gibraltar.

Roy Batty ha dit...

Oonyo, Hands! Ja m'has alegrat el dia. Que estava pensant jo en trucar. Que me tenies preocupat després de tants dies de no saber de tu. Tot bé, company?