dilluns, 23 d’agost del 2010

BARBADILLO


No hem canviat de beguda: Moritz mentre fèiem el sopar (en realitat el va fer l'home de la casa) i Barbadillo per sopar

12 comentaris:

sinfu ha dit...

I què hi havia per sopar, em pregunto? li va sortir salat el sopar?

Roy Batty ha dit...

Només has de mirar-te la taula per saber el que van sopar, Sinfu. La sola qüestió és saber si hi havia algun vegetarià a taula i, donat el cas, si li van donar de menjar bledes. No diré quines son les meves fonts, però també m'he assabentat que el Barbadillo va causar efectes col·laterals. Es veu que, a la sobretaula, algú va proposar de jugar a Where's Wally? I que cap dels adults el va saber trobar.

Roy Batty ha dit...

Vinga, que'n Sinfu i jo ja hem fet prou el gamerus. Aviam si ens feu 5 cts. de la trobada, home. Que el Sinfu està a punt de rebentar de curiositat. I ell ... Bé, ell també ens podria fer 5 cts del seu viatge a Màlaga, no?

Roy Batty ha dit...

Bé, si us voleu seguir fent els interessants, no us demanarem qui feia les fotos!

Pierre Nodoyuna ha dit...

És que ara no tenim temps. Aviat intentaré sorprendre-us amb l'última endevinalla de l'estiu, de moment no puc dir res més. Pel que ha a l'Israel, me l'imagino com un big amunt i avall obrint i tancant les comportes d'aigua (no sé el nom tècnic que reben a les terres de l'ebre) per evitar que la collita de la sal d'enguany se'n vagi en orris. Només us diré que a l'endemà d'aquestes fotos va caure tal quantitat d'aigua del cel que deuria dissoldre la meitat de la sal recollida i la deuria tornar a les basses... I les altres deurien baixar la seva concentració de sal a la meitat.

Espero que el saliner ens en pugui donar alguns detalls quan s'acabi la campanya.

Pierre Nodoyuna ha dit...

Fe d'errades:
La segona frase, per comptes de dir:

"Pel que ha a l'Israel, me l'imagino com un big amunt i avall obrint i tancant les comportes d'aigua"

volia dir:

"Pel que fa a l'Israel, me l'imagino com un boig amunt i avall obrint i tancant les comportes d'aigua"

(són les presses, els nervis... l'alzheimer...)

Roy Batty ha dit...

Li demanaré al Dr. Campell, però me sembla que, en alemany, li diuen Salzmacher. De totes maneres, esperant que'n Hands trobi un moment per dir-nos com va la cosa, sols puc dir que li desitjo que segueixin utilitzant el sol com a font d'energia: i és que hi ha d'altres maneres de fer la sal. I també salines i salines. En alguns casos no seria propi dir que és un treball de xinos, però deu n'hi do.

Israel Hands ha dit...

Doncs a veuere.Tot i els 60 mm.de pluja la collita no ha estat dolenta del tot,malgrat que se´n va disoldre una bona quantitat.Més que res és que et toca els collons que la jornada laboral s´allargui més enllà de les quinze hores per culpa de la maleida pluja.Però ja està,i....qui s´enrecorda?.
Així que la passada setmana vam acabar i,després de passar quatre dies a Ribes de Freser (obviament per a perdre de vista l´aigua salada i la platja),ja em retornat a la rutina de La Ràpita,els coles,etc.O sigui que ja estem en condicions de seguir donant la tabarra en aquest cony de bloc.

Israel Hands ha dit...

Per cert:"Barbadillo,vino de la tierra de Cádiz",segons resava l´etiqueta.No cal dir que no en va quedar ni gota.

Roy Batty ha dit...

Collons amb la meteo i la Sea salt harvest ... Menys mal que't va venir en Doc a donar-te un cop de mà. Ara que, es veu que es va cansar tant, que ja no ha tornat a aparèixer i encara està al llit amb el pijama de ratlles (si, el que li van donar a Sing Sing) i queixant-se. Bé, a menys que no hagi aprofitat que tu has anat enllà on en Pujol s'anava de vacances per escapar-se a Xile per ... estudiar glaceres, of course.

Fluvià Rivers ha dit...

Barbadillo, de la tierra de Cadiz...un blanc molt "resultón"...bueno i barato!!!

Roy Batty ha dit...

O també, Gerónimo Barbadillo També conegut com el patrulla ...