diumenge, 11 de desembre del 2011

Mourinho s'emprenya ja per tot i amb tothom ...


..No és solament el gran disgust que va donar als de Canal Plus França: després del gol de Karim Benzema, als 21s, van dir que el Barça estava exprimit, ofegat i dirigit pel Madrid. Es el disgust que va donar a Punto Pelota, es el que va obligar a escriure a AS [+]. Es, per damunt de tot, l'esperit de Nadal. I a sobre ho ha de pagar la nena. Es just?

11 comentaris:

sinfu ha dit...

i encara segueixen parlant de "cambio de ciclo"....

sinfu ha dit...

vas anar a veure el partit al bar ejpanhol?

Roy Batty ha dit...

No, Sinfu. No entrava als meus plans de recuperació de la meva dignitat com a persona humana.

Israel Hands ha dit...

Nens...i el que faltava:el retorn de´n Jose Maria Ansar a la llotja del Bernabéu.Seguirà tenint deliris de presidir l´entitat?

Roy Batty ha dit...

Qui sap si, del que té deliris el psicòpata aquest, és d'agafar el millor seient i deixar en Marianu darrera, per ensenyar-li qui és el jefe.

sinfu ha dit...

Jo vaig veure el partit a troços, mentre sopava amb la penya de la uni...al costat tenia el marit de la secre del dept. L'home és seguidor del Cork City, el Celtic de Glasgow, el Chelsea i el Real Mandril. Quan un cambrer ens va dir que el merengons havien fet el primer gol el tio es fregava les mans i m'intentava convèncer de la fi del Barça...al final del sopar només volia parlar de rugby!

Israel Hands ha dit...

Home Sinfu,si ja té delit ser de quatre equips de futbol a la vegada,que dels quatre dos hagin estat entrenats per en Mou ja marca una tendència en l´home en qüestió.
En fi,que ja li va estar be.

Israel Hands ha dit...

I ja posats:per què el Real Mandril no té equip de Rugby?

Roy Batty ha dit...

Aviam, Sinfu. Quan dius mentre sopava amb la penya de la uni ... t'estàs referint també a la directora de la teva tesina i a la cap del departament? Perquè, sinó és així, no s'entén que't perdessis el partit per petar la xerrada amb aquell primat.

Israel Hands ha dit...

Home batty,creus que la penya de la uni no deu incloure també estudiants i becàries.

Roy Batty ha dit...

Segur que si, perquè per perdre's el partit del Barça ... Però no soc el més indicat per respondre a la qüestió.