dilluns, 12 de desembre del 2011

se'ns ha anat l'Enric Barbat ...

..Que he llegit que se'ns ha apagat en Enric Barbat , el sisè d'Els Setze Jutges, als 68 anys a Menorca. I com recordo que per en Hands sempre va ser un misteri com me vaig fer amb aquest disc abans de que surtis a la venda i sense que mai hagués tingut un interès especial per la seva musica ...

11 comentaris:

sinfu ha dit...

els bons jutges se'n van i els dolents es queden.

Roy Batty ha dit...

Et refereixes a en Serrat?

sinfu ha dit...

em referia als jutges dels tribunals...

Roy Batty ha dit...

Ah! I d'aquests, en coneixes de bons? ;D

Roy Batty ha dit...

No, si jo pensava que parlaves dels Setze Jutges. I si de "Das kapital" s'ha dit que és un dels llibres que més ha donat que parlar i menys que llegir (tret d'honrades excepcions, entre les que es troba la tripulació del Flint), es podria dir el mateix dels Setze Jutges, un dels grups humans que més ha donat que parlar i menys que escoltar.

Roy Batty ha dit...

Sense que vingui a cuento estrictament de res, deixeu-me recordar unes dones que van alegrar la vida dels barcelonins, cadascuna a la seva època: na Bella Dorita, na Mary Santpere, na Guillermina Motta, na Rosa Ma. Sardà ...

sinfu ha dit...

És com no saber que l'Espinàs, que encara publica el seu article diari, va ser un dels fundadors dels Setze Jutjes, un dels pares de la Nova Cançó i coautor de la lletra de l'himne del Barça, entre d'altres coses.

sinfu ha dit...

Però dir noms de jutges, així a la xarxa...

Roy Batty ha dit...

A mi el que m'agradaria saber és qui hi havia al tribunal de tesi d'en Doc. I quant li va costar el restaurant i tot el que va haver d'afegir després. Perquè, no ens enganyem, això de presentar un treball fotocopiat amb el nom de l'autor passat al tipp-ex, s'acaba pagant car.

sinfu ha dit...

Es que va tenir bon mestre, amb en Don Vito...

Roy Batty ha dit...

Tu creus que lo del doble cercle versus el cercle únic se li havia ocorregut a algú abans d'ell? Buscant a Google, el més semblant que he trobat és això.