dijous, 29 de desembre del 2011

el pare, el fill i la mare que'ls va parir ...

..Doncs resulta que, un any més, els deixebles del Crist, han tornat a fotre un Cristo de mil parells. En català aquí o en francès a l'esquerra, podeu veure el sidral que es va liar el dia de neteja de la basílica de la Nativi-
vitat de Betlem. Una tradició entre aquests carallots: ho van fer el 2007, el 2008 dos cops. i així cada any. Com els israelians no volen que es vegi la seva policia donant pal als cristians, van transferir les competències a la policia palestinenca. Aquests, ja ni els separen, i criden la premsa perquè deixi constat de les bajocades dels infidels. Malgrat tot, no s'ha pogut confirmar que hi hagi un munt de demandes d'anarquistes per treballar a la policia palestinenca, o sinó a la policia israeliana. El més patètic és que Jesús era jueu, com deia el gran Coluche: Era jueu perquè va viure trenta-tres anys amb la seva mare. Perquè sempre va creure que la seva mare era verge. I perquè ella anava per tot arreu dient que el seu fill era Deu. La prova definitiva és que va crear una multinacional que, dos mil anys després, encara es porta de meravella. Clar que, tot plegat, com diu na Lluïsa, potser que tot aquest follón no sigui res d'altre que la mala gaita que ens entra als tios quan s'ha de netejar a casa ... Bé, conec almenys dos casos en el que és el tio el que s'encarrega de la neteja, la rentadora, la planxa i el menjar. Un d'ells és el d'un membre de la tripulació del Flint, l'altre no. Però millor no toquem el tema, que a mi la violència verbal m'impressiona molt.

2 comentaris:

sinfu ha dit...

Què guaysss!!! fotent-se d'òsties a l'església, com 10 mana....per cert, jo això de la planxa no ho domino, tot i que si s'ha de fer ho faig. Però de qui ens parles? perque el Doc, amb la poca estona que passa a casa entre viatges i martingàiles, em sembla que no és el "susodicho", i en Hands....el Rivers potser? deixem-ho entre el Long John i tu mateix Batty.

Roy Batty ha dit...

Com que no domines la planxa? I on vols que pensi ara que prepares les gambes? Per la resta ... prefereixo no donar noms, que després mai saps com reacciona la gent. Ara, deixa'm dir-te que no hauries de subestimar ni en Rivers, ni a l'equatoriana d'en Long John.