dimecres, 4 de gener del 2012

Inchydoney 1-1-2012


Com que no vam poder reunir-nos amb la resta de la tripulació vam decidir anar a fer un volt a Inchydoney. El temps no era bo, tot s'ha de dir, però a Irlanda, si et deixes derrotar pel temps mai no sortiries de casa, i si no que li preguntin a JohnJameson. Bon anys companys!!!

9 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Encara que't passessis la nit del 31 enviant sms dient de veure'ns en visió-conferència al gmail, mentre que estàvem preparant per sopar, ets el meu heroi. Va, Sinfu. Ara en serio. Era la sogra que cuinava, oi? :D Dit això, feliç any nou, malparit! I ja que parlem de malparits (no, no diré res de l'espectacle cutre de TV3 a Guissona), vas saber alguna cosa dels altres membres de la tripulació?

sinfu ha dit...

La sogra estava acasa seva per cap d'any...nosaltres ens vam quedar a casa escoltant música, menjant salmó fumat i formatge i un parell d'ampolles de Muga del 2005 (rioja) de la caixa que em van regalar al pub com a regal de comiat, ja que començo dimarts que ve una nova feina, però d'això parlem en un altre moment....pel que fa la resta de la tripulació, només et diré que les males llengües afirmen que en Doc va acabar dormint a la barra del 1916 mentre l'Orlando es jugava als xinos una ronda de Jameson amb el Rivers i el Long John...

Roy Batty ha dit...

Salmó fumat i formatges? Hummm també va ser el que vàrem menjar nosaltres. Els vi era d'aquí però i les birres belgues.

Israel Hands ha dit...

Bon any Sinfu!i em pregunto si encara et fots el raïm amb les campanades o et fots dotxe xupitos de Tullamore.
Ejem...i suposo que a Inchydoney tenies les marees controlades,que ja em veig a la pobra Tilly amb l´aigua a ran de panxa.

Roy Batty ha dit...

Home, potser que al Sinfu no li pelin el raïm com ens el van pelar a nosaltres. Clar que, no havent agafat la perxa que li he donat amb l'historia de Guissona, igual va seguir les campanades de la Plaza del Sol.

sinfu ha dit...

és que aquí, això del raïm...com a molt beure vi! No seguim la tele ni la ràdio, només ens cal veure la Tilly tremolar amb els cohets i ja sabem que és un nou any!

Roy Batty ha dit...

Home, Sinfu. Estic segur que el podries trobar al English Market. I sobre la TV ... au vinga, que quan t'interessa bé que veus els partits del Barça :D

Israel Hands ha dit...

..."com a molt beure vi"...dotze gots o dotze ampolles?

Roy Batty ha dit...

Home, pensa que ha dit que va facturar la sogra i que estava sol amb la dona a casa. Val que fes el show de ficar-se els calçotets vermells i tal (però no en plan masclista, hein?) però dotze ampolles entre els dos, me sembla de coma etílic. A més, que no estaria gens bé ara que ha de començar una nova feina.