dimecres, 11 de gener del 2012

Heu escoltat parlar d'Andrea?


Doncs es tracta d'una tempesta de neu que va afectar pràcticament tots els Alps, des de l'Alta Savoia fins els Alps austríacs i eslovens. Va començar el dimecres 4 i va durar fins el dissabte 7 de gener. El vídeo que teniu al damunt és d'un reportatge de la Television Suisse Romande (TSR) de la tempesta al Lötschental, al Haut-Valais, emès el 07.01.2012. Us proposo de donar un cop d'ull també a aquest vídeo, emès el dia abans, sobre els talls d'electricitat (sense calefacció, doncs!) al meu cantó (Les Moses) i la filosofia i el sentit de l'humor amb la que la penya s'ho va prendre. Afegir per informació que, des de la presa de mesures sistemàtiques el 1961, mai no s'havia enregistrat tanta neu a Suïssa per aquestes dates. Podríem demanar-li a en Doc que diu la seva parroquià sobre el tema però ja sabem que, quan té classes, no està per ningú.  

11 comentaris:

sinfu ha dit...

M'imagino que en Hands et va portar uns quants sacs de sal, i per tant estàs més que preparat! Ara que mira com els hi va a Cordova (Alaska)
http://www.bbc.co.uk/mundo/noticias/2012/01/120111_video_nieve_mr.shtml

sinfu ha dit...

I aquest coreans... http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-16515680

Israel Hands ha dit...

Aquí han arribat notícies,però només parlen dels Alps austriacs.No sé si a casa teva i la zona del llac,també li ha fotut tanta candela.En tot cas veig que ens va anar de pels si la cosa va començar el dia 4.

Israel Hands ha dit...

Per cert,sobre els talls d´electricitat al teu cantó no hi deus tenir alguna cosa a veure,no?

Roy Batty ha dit...

Sempre fa il·lusió veure que no ha nevat a Alaska més que per aquí i que tot estigui equipat de manera a no tenir que demanar ajuda a l'exèrcit o anar a plorar-li al govern: per cert, heu vist l'animalada de construccions del vídeo? M'estranya que no hagués rebentat abans. Sobre els talls d'electricitat del meu cantó , estan lligats a un distribuïdor local. En principi, les "nostres" línies estan dimensionades per tempestes molt més fortes, encara que un accident imprevist pot arribar en qualsevol moment. I sobre Andrea, crec que us van passar les imatges dels Alps austríacs perquè va ser on va fer més mal. però com ja us he dit, la cosa anava des de l'Alta Savoia fins Eslovènia amb unes quantitats de neu impressionants.

sinfu ha dit...

I fins i tot ha caigut una nevada de collons a Dubai !
http://www.youtube.com/watch?v=A2YB-VdepIg

Roy Batty ha dit...

Bé, a tot arreu es fa el que es pot per donar la nota amb la pasta que es disposa. I sinó t'ho creus, mira't el No-Do.

sinfu ha dit...

El Nodo en color i en català! Per cert Batty, tu, com ho portes això de l'esquí?

Roy Batty ha dit...

Doncs jo ho porto de puta mare!!! No me gasto un duro ni en equip, ni en forfaits. No faig mai cua esperant un telelquesigui per pujar altre cop i no me passo ni una hora de caravana a la carretera. I no pago mai uns dubtosos spaghetti a la carbonara reescalfats a preu de primer plat al Royal Palace.

Israel Hands ha dit...

I tú Sinfu com ho portes això de lé esquí?A Cork hi neva?

Roy Batty ha dit...

No, home. Que als supers trobes de tot.