divendres, 6 de gener del 2012

resum de les festes (I)

preparant la carpa
preparant la teca
preparant la musica
amb els vells companys
amb la nova generació
i una mica de cada ...

Us passo les imatges de la festorra de l'empresa del passat 23 de desembre. Com han anunciat una pila d'acomiadaments pel mes de Gener (ens hem trencat les dents a Europa), i que encara no han concretat quins seran els agraciats, tots plegats vam dir-nos que, ja que potser eren els darrers nadals que passàvem junts, tant feia llençar la casa per la finestra. Així és que la penya de manteniment va muntar una carpa al jardí i van fer venir una mena de cuiners de campanya que van preparar uns plats de brasserie que estaven super bons. La resta, uns canapès que estaven de mort, un munt d'ampolles de vi del Valais, uns quants bidons de birra que es van acabar ... I en Stéphane que va portar musica de la guapa (sobre tot uns blues que l'he de demanar que'm passi). En fi, diuen les males llengües que la cosa va acabar a les 2h30 del matí amb el personal completament ... Però consti que jo havia marxat abans, eh? Bé, ja us passaré el link amb la resta de les imatges quan les pugi.

6 comentaris:

sinfu ha dit...

Ja ho diu aquell gran erudit conegut per les masses com a Eduardo El Largo, "a las penes puñalás!!!", i veig que seguiu les seves ensenyances prou bé, eh?

Roy Batty ha dit...

Home, jo coneixia l'original català: A les penes punyalades i als disgustos gots de vi. Més apropiat que la versió espanyola i, amb el testimoni fotogràfic, no podria dir cap altre cosa.

Israel Hands ha dit...

Ja ho pots ben dir,ja:als disgustos gots de vi.Ara que,pel que expliques més aviat la cosa va acabar amb "als disgustos ampolles de vi.En fi,Batty,que hi hagi sort.

Roy Batty ha dit...

A aquestes alçades, passi el que passi, serà un rollo. Un rollo si me toca i un rollo si li toca a algú que conec. En fi, com diuen els consultants en RR.HH., ens prendrem les adversitats com a noves oportunitats d'una vida en la que, la sola cosa que no canvia, és que està plena de canvis.

sinfu ha dit...

o com deien els "No me pises que llevo chanclas"
http://www.youtube.com/watch?v=dIGmYRC4exg

Roy Batty ha dit...

De totes maneres, voldria afegir que la sort de la que parles l'he fet coneixent un munt de gent fenomenal en un ambient que m'ha permès desenvolupar-me personal i professionalment com no puc imaginar haver-ho fet a cap altre lloc. I que res del que pugui passar no ho podrà esborrar. Oops! no sé jo ara si això que acabo d'escriure tindrà com resultat que'n Sinfu me pengi algun acudit del duo Sacapuntas