divendres, 20 de gener del 2012

PEPE

Visto lo visto, potser valdria la pena que a aquest bon home li fessin una oferta per a jugar la Bundesliga. I qui millor que el maestro Raúl Gonzalez per a buscar-li un bon "enxufe", que trobo que allà estaria be...ben lluny, vull dir. En fi, que si heu pogut veure el darrer derbi o, si més no, els resums que han fet sabreu per què desitjo a aquest pàjaro lluny d´aquí. I "no hase falta desir nada más".

3 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Jo, el que he pogut veure, ho vist aquí. Hi ha una cosa que no m'ha agradat massa en totes les entrades que li han fet a Messi: que sigui tonto del cul. M'explico, a aquestes alçades, hauria de recordar que hi han tropecentes càmeres en un estadi, potser més en un Barça-Madrid. i que ho filmen tot ... tot! Si se'n recordés, arribaria a la conclusió de que no cal que n'afegeixi quan li fan una entrada, li donen un cop de mà al cap o el trepitgen. Si l'àrbitre no ho ha vist o no ho ha volgut veure, no serà afegint-ne que xiularà res. En canvi, de cara a tothom -també al proper àrbitre- passarà pel tio que tos coneixiem.

sinfu ha dit...

A qui li ficarà el dit a l'ull aquest vespre en Mou? i que farà el Pepe si no juga? igual es baralla amb el paio del bigoti!

Roy Batty ha dit...

¿Sufre más aquél que espera siempre que aquél que nunca esperó a nadie? Pablo Neruda.