dissabte, 21 de gener del 2012

Moltes felicitats, Doc!

Això si que és acabar la setmana dels barbuts amb classe. Vull dir que, amb classe, però sense classes, que ja les tindràs dilluns. I a sobre, en perfecta forma. Res d'altre que treien-te les ulleres per fer dendrologia a l'ull. Con dos pares, si senyor!  Bé, doncs, que tinguis un dia super feliç envoltat de tots aquells que t'estimen i ja ens explicaràs que t'han regalat aquest any. Una super abraçadota.

12 comentaris:

sinfu ha dit...

Happy Birthday! Ens hem de beure....

Pierre Nodoyuna ha dit...

Sou molt amables, tenint en compte que fa dies que no dic res de res... El pitjor de tot és que aquest primer quadrimestre no he tingut classes, totes les tinc a partir del 13 de febrer... aquests mesos he estat treballant bàsicament en l'organització d'un congrés, al qual seria genial que vulguéssiu assistir, encara que sigui sense presentar cap comunicació...
Si hi navegueu mínimament, veureu que hi ha molta feina al darrere (mal m'està el dir-ho), amb itineraris de les sortides de camp i coses d'aquestes.
Roy, tu creus que en podem fer difusió a través del nostre blog? O va en contra de la nostra política?
M'han regalat una motxilleta de cada dia que crec que m'anirà molt bé...

Roy Batty ha dit...

Home, no serà per falta de ganes d'anar-hi, però ja saps que les agendes ... De totes maneres, prometo mirar-m'ho. Sobre la difusió, no hi ha cap política que jo sàpiga. Així que, si vols, ja saps el que has de fer. Altra cosa és si vols que la gent se'n assabenti a partir d'aquest medi tant ... desautoritzat, com si diguéssim. Ja per acabar ... molt guapa la motxil.la: quantes ampolles arribes a fer entrar?

Pierre Nodoyuna ha dit...

Ostres, això de les ampolles encara no ho he provat, ja us n'informaré...
I sobre la difusió del congrés, com més se'n parli millor (qui deia allò que "el que importa és que parlin de tu, encara que sigui bé"?)
No estic molt segur que sàpiga què s'ha de fer, però ho intentaré...

Israel Hands ha dit...

Ieep,per molts anys mestre.I penso jo que no és mala idea trobar-nos al congrés.A veure si tinc sort i en aquestes dates ja hem acabat la collita,però anirà així,així.

Roy Batty ha dit...

Diguem que la frase ha evolucionat. L'original és de Oscar Wilde i diu quelcom així: There is only one thing worse than being talked about, and that is not being talked about. I sobre el que hagis de fer ... demana, home, demana. Sobre el fet d'anar-hi, veig que en Hands es mora de ganes de conèixer na Raquel, però tots sabem que s'haurà de quedar recollint sal, nchst.

Pierre Nodoyuna ha dit...

Ui, la Raquel... la tenim a Toulouse els propers dos anys! Però al congrés vindrà segur, fixeu-vos que forma part del comitè organitzador...

Roy Batty ha dit...

Dos anys a Tolosa !!! Que li sigui lleu amb el clima i ... també quan es passegi per la francofonia amb l'accent que se l'hi enganxi ;D

Pierre Nodoyuna ha dit...

No pateixis per la Raquel, amb el seu espelusnant accent de Gironella, triomfa allà on va...

Roy Batty ha dit...

A Gironella, una vila molt bella,
hi ha una donzella que a mi em fa penar (...)

Pierre Nodoyuna ha dit...

molt bella la vila de Gironella... i la vilatana també

Roy Batty ha dit...

Jo he trobat un aixopluc per si en Sinfu es dona la pena d'anar-hi amb la cangreja. Sobre la vilatana no diré res, que'n Sinfu és molt gelós i després no hi ha qui l'aguanti.