dilluns, 5 de desembre del 2011

sortint del no res ...

Herman Cain
Parlant de Herman Cain, ex-candidat republicà a la presidència dels USA, estava temptat de dir que, com deia el vell amic Groucho Marx, sortint del no res, hem assolit les més altes cotes de la misèria. No, la cosa no va dels seus abusos sexuals. Tampoc de les seves qualitats intel·lectuals, entre les que podríem  resumir el seu Bachelor of Science in Mathematics, el Master of Science in Computer Science o el fet de haver treballat durant la tira d'anys com a  Ballistics Analyst per la Navy ... abans de fer fortuna amb la cadena Godfather's Pizza, el que li va obrir les portes a la presidència de la Federal Reserve Bank a Kansas City. La cosa va d'uns Estats Units que, malgrat les excepcions del passat recent, han tingut a la presidència la flor i nata dels assagistes polítics: des dels pares fundadors -en particular Thomas Jefferson- passant per Abraham Lincoln, Franklin Delano Roosevelt, John Fitzgerald Kennedy ... Autors de discursos i de reflexions polítiques que, encara avui, emociona llegir. Doncs bé, en aquest context, se'ns presenta un candidat a la presidència que'ns demostra que es poden tenir un munt de qualificacions universitàries i professionals i ser un perfecte carallot. Naturalment, m'estic referint a un cretí que va utilitzar a la seva campanya cites de Pokemon. Aquest tio, políticament ja està mort. Ara, la qüestió es saber que se n'ha fet de l'empresa que l'assessorava en la seva imatge i li escrivia els discursos ....  

4 comentaris:

sinfu ha dit...

Val a dir que, si una cosa tenen als Estats Units és que com a mínim, hi ha una certa "selecció" dels candidats, cosa que, ni a Aspania ni a Il-landa passa...vaig veure el vídeo on el mendes intentava contestar una pregunta sobre Libia...impressionant!

sinfu ha dit...

Ara bé, que vol dir moro, com a mínim, Mr Cain ha treballat fora del món parlamentari, no com el PP Luís, que en s'ha puta vida ha fotut brot...i pel cas, tampoc se li recorda cap discurs polític d'aquells que et posen "Gallina de piel", ...ah espera! va dir allò de "apoyaré el estatuto que apruebe el palamiento cantalán", i mira com va acabar tot plegat.

Israel Hands ha dit...

Home,se suposa que aquest "fenòmeno" deuria d´estar d´acord amb llegir cites de pokemon i li deuria semblar una bona idea.Tens raó que,tot i el rastrell de titulacions que té,és un perfecte carallot.Als polítics d´aquí no els hi cal tant de títol per a accedir a les altes esferes de la política.És més,si no en tenen cap se´l compren i,si nó,sempre poden fer com Don Mariano opinant sobre el canvi climàtic.

Roy Batty ha dit...

Ja que la cosa va de carallots, quedem-nos amb les frases cèlebres del primer, i amb el Carallot Honoris Causa que, presidint la Generalitat de Catalunya, va veure com es fotia per les clavegueres el vot del Parlament i després el del referèndum dels ciutadans de Catalunya per un Estatut del que es va argüir que no era compatible amb la Constitució Espanyola. Com l'home té una dignitat que és la seva, ha decidit, a més d'anar-se a Madrid com a senador, d'assistir als actes en commemoració de l'aprovació de Constitució que se celebraran aquest dimarts 6 de desembre a Madrid. Crec que en aquest cas no es pot dir allò de que un país té els governants que es mereix.