divendres, 9 de desembre del 2011

una de eighties ...

.
Doncs res, que m'estava mirant aquest vídeo, i m'he recordat que va ser en Hands qui me va passar en K7 les primeres gravacions decents que vaig tenir dels U2. I també recordo la canya que me donava aquest altre tema cada cop que l'escoltava al radio-K7 del espan-
tomòbil. Eren els 80's una dècada que va produir allò que hi ha de millor ... i també el seu contrari. Clar que, també s'ha de dir que, amb l'edat, molts personatges d'aquella època s'han transformat en autèntics gilipolles: naturalment, estic parlant d'artistes i d'en Paul Hewson (aka Bono), perquè altres personatges que vam conèixer ja eren autèntics gilipolles en aquella època. Però no direm noms, que està lleig.

2 comentaris:

sinfu ha dit...

Durant un acte benèfic a Dublin fa uns anys, en Bono parlava de la situació al tercer món i en un moment donat va dir que "cada vegada que pico de mans tres nens moren a l'Àfrica"...algú del públic li va deixar anar: "doncs deixa de picar de mans d'una puta vegada!"

Roy Batty ha dit...

També hi ha la historia dels impostos, que va donar lloc a un article del pare d'en Hands, a un diari que tenia prop de casa.