dijous, 15 de desembre del 2011

una de "my team" ...

Data and Process Team
Avui hem sortit a cruspir-nos una fondue amb la colla del team. En Robert havia reservat taula a un dels restos més emblemàtics de la vila: el Café del Grütli, i l'hem demanat a una simpàtica cambrera que ens fes una foto. Us presento la colla. D'esquerra a dreta, en Amine (enginyer informàtic, helvètic-tunisià), en segon lloc el boss (helvètic-català), a continuació en Olivier (diplomat informàtic, francès de Savoia), segueix en Alex (diplomat en micro-mecànica i informàtica, helvètic), en Jorge (doctor en física, helvètic-cubà), en Steve (diplomat informàtic, helvètic), en Alain (llicenciat en informàtica, francès del Midi), en Robert (llicenciat en química, escocès) i en Michaël (llicenciat en mates i francès del Jura). La fondue estava molt bona, i estic content de haver-la encertat amb el vi i ... malgrat que doni la impressió de tenir més espai que la canalla per guardar el que menjo, no he trobat l'esma de cruspir-me la crema catalana que la colla s'ha demanat de postre. No cal ni dir que ens ho hem passat d'allò més bé i que, menys mal que plovien cordes i feia un vent fred que pelava perquè, en altres circumstàncies, s'hauria fet més difícil de trobar les ganes de tornar a la feina.

7 comentaris:

Israel Hands ha dit...

A veure Batty,que si no és per què he punxat la foto i l´he vist ampliada,no hagués notat res.Però després ja he vist que,com pot ser que no et capigués una crema catalana?.La pregunta,la foto està feta abans o després del ranxo?

Israel Hands ha dit...

Bromes a banda,enhorabona pel team.Sembles contents del seu boss.(o és el vi?)

Roy Batty ha dit...

Si, jo també me demano el mateix. I no és cap broma! ;D La foto està feta després del ranxo i, sobre l'alegria del personal, jo crec que estava més aviat lligada a la cambrera que'ns feia la foto quan va dir no sé què de l'ocellet. Que no, que és conya. Aviam si ara anireu a pensar que ...

sinfu ha dit...

Crema catalana? i carajillu en vas fer? però que anàveu bé es nota.

Roy Batty ha dit...

Bé, aquí a la crema catalana li diuen també crème brûlée. I sobre anar bé ... aviam si me passen les fotos de la festorra de l'empresa d'ahir i veuràs el que és bo.

sinfu ha dit...

vigila amb les fotos de la festa d'empresa...
http://www.youtube.com/watch?v=Yuar6oumdvs&feature=related

Roy Batty ha dit...

No, si ja tens raó ja. Aquí tens una foto de l'equip de Human Resources amb el darrer tio que va publicar les fotos d'una sortida d'empresa al Facebook: diuen que sortien uns caps amb unes copes de més. Bé, el tio, ves a saber perquè, ja no surt a la foto.