divendres, 2 de desembre del 2011

tant com puck ...

Ahir, mentre esperàvem que'n Isaac sortís de l'escola espanyola, i després que ma puce acabés els seus entrenaments, vam anar a prendre alguna cosa al restaurant d'una pista de patinatge sobre gel on, els dijous, entrenen varis equips de hoquei. La particularitat d'aquestes pistes és que ... estan a l'aire lliure!  Una cosa és veure-ho a la tele, però veure en directe la velocitat a la que van aquests tios, el control que tenen i com dominen el puck ... és la hòstia.  A tots dos ens agrada molt, i hem d'anar aviat a veure un partit del LHC per viure també en directe l'ambient fenomenal que hi ha al camp.

10 comentaris:

sinfu ha dit...

Home, has de practicar! i així quan vagis a Barcelona podràs patinar a la nova pista de gel de la plaça de Catalunya....

Israel Hands ha dit...

L´animació és com la que hi ha aquí amb el futbol?I parlant de futbol,aquest Dissabte ja toca el derbi.Els universals el podreu veure?

Roy Batty ha dit...

Home, no s'han inventat res amb la de la Plaça Catalunya. Aquí han existit des de sempre. I a Paris, davant de l'ajuntament, me sembla que des de fa dos o tres anys. El que me recorda aquesta historia és a Supertramp: Crisis. What Crisis? (pel nom del grup i l'àlbum, clar). Sobre els partits de hoquei ... un ambientaso tipus Palau, amb la llum blanca, dues mitges parts i on l'empat no és acceptat com resultat. Sobre el partit de dissabte ... Isaac ha quedat per veure'l amb un amic del Madrid (si, jomio, si) a un bar d'espanyols. Com no el passin a la meva tele turca favorita ...

Israel Hands ha dit...

Què passa Batty,que no et ve de gust anar a veure el clàssic a un bar d´espanyols?ja,ja,ja.Ara que,quin valor que té l´Isaac!!

sinfu ha dit...

Va Roy, no siguis un cagat i acompanya el teu fill a la batalla!

Roy Batty ha dit...

Bah! Dieu això perquè no coneixeu el charme de veure un partit del Barça a una cadena turca ...

Israel Hands ha dit...

De ben segur que és preferible la cadena turca a La Sexta.Si els comentaristes de TV3 ja són sospitosos de ser del Madrid,ara imagineu els comentaris de La Sexta.

Roy Batty ha dit...

Jo l'únic que sabia es que sempre criden com Marujes a la peixateria. Però com gràcies als detalls que té el país amb els catalans universals, veure un partit del Barça a TV3 és més raro que veure en Bou tornar-li la pasta al Sinfu, m'has d'explicar això de que els comentaristes de TV3 ja són sospitosos de ser del Madrid.

Israel Hands ha dit...

Fa temps que corre el rumor que en Escobar i en Pichi tenen una certa preferència pel Madrid.Quan juga contra el Barça encara es moderen,clar,però quan juguen contra qualsevol altre equip foten uns comentaris (d´aquells com si només jugués un equip,obviant totalment al contrari)sospitosos.

Roy Batty ha dit...

Weno, és que'n Pichi, fins i tot quan jugava al Barça, no podia amagar que tenia l'ànima de Perico (i els Pericos i el Madrid, ja se sap). Jo suposo que és perquè no s'exciten com Marujes (no sent del Barça, no tenen perquè fer-ho) que TV3 els hi dona camp.