divendres, 15 de març del 2013

diumenge és St. Paddy's Day !


Una nova performance de la tripulació del Flint preparant la vinguda del St. Paddy's Day 2013. No oblideu que enguany és el 17 de Març i, pels que viviu a BCN, que podeu anar a fer gasto al 1916. Altres ens conformarem amb altres llocs i mirarem de passar el tràngol com poguem, mentre recordem amb enyor el país que vam deixar enrere. D'altres, d'altres potser facin un pas més enllà ... En fi, companys, simpatitzants i altre fauna que es deixa caure per aquest bloc, que us ho passeu bé amb el vídeo, i encara millor aquest cap de setmana. Una abraçadota a tot@s.

5 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Tal i com si siguessim a Irlanda,si senyor.Suposo que en Doc anirà al 1916 i Sinfu deu tenir llocs de sobres per a triar.Natros anirem al Madness tot i que la festa grossa l´ha hagut de traslladar al dia 23 per què la banda que toca (Penny cocks) no ho podia fer el dia 17.I potser ens passarem pel Trangol,a veure que tal.

Israel Hands ha dit...

Que cabró,no s´havia carregart abans el video i no l´havia vist.Quina festassa!!!

Roy Batty ha dit...

Però , Hands. Què és aquest llenguatge? Mira que ens van donar una educació a la UAB, home. I a més, que ja us vaig dir que no podia beure birra i mira el que me fan en Doc i en Sinfu!

sinfu ha dit...

Bé, esteu tots convidats a unes birres al meu pub. I si voleu, podem tornar a fer la performance amb els meus veïns de Cork, que segur que ens contracten per fer una gira!

Roy Batty ha dit...

Home, Sinfu. No t'ho prenguis malament. Però, posats a fer performances, jo crec que podem trobar millor a la vila.