dissabte, 2 de març del 2013

Sinfu, professor d'Irish Dance


Que'n Sinfu donava classes a Irlanda, ho sabien fins a Pencil-vània. El que molt pocs iniciats sabien però, era de què donava classes. El misteri es va descobrir quan el van venir a visitar unes amistats de BCN i, tots plegats, es van muntar aquesta 'performance'. Com ho podeu constatar, en Sinfu és un professional qualificat que podeu contractar per animar qualsevol tipus d'esdeveniments: casaments, comunions, ...

7 comentaris:

sinfu ha dit...

Bé, ara ja ho sabeu. Jo us volia fer creure que feia classes de llengua castellana però, aquesta és la veritat. Tot va començar amb unes classes de muñeiras al centre gallec i mira tu, una cosa va portar l'altre...

sinfu ha dit...

El Doc no va voler ballar perquè encara estava cansat del ball en honor al Hands i va filmar-ho tot. Això sí, em va costar cobrar perquè em volien pagar a base de revistes atrassades de geografia però finalment va pagar en ...collons! son bitllets de monopoly!!!

Lourdes ha dit...

JAJAJA!!!! Veig que esteu molt bailongos ultimament!!!

Roy Batty ha dit...

No, si tu ... fent negocis amb els col·leguilles ... és que sempre te l'acaben fotent. En fi, mira aviam si arribes a colar els bitllets de Monopoly quan vagis ballar salsa al The Bodega.

Roy Batty ha dit...

I si, Lourdes ... Es que portem el ritme a la sang. En particular en Sinfu, que no sé com s'ho fa per sortir a tots els vídeos.

Lourdes ha dit...

ja veig que li agrada molt xupar camara!!!

Roy Batty ha dit...

Anava a dir una animalada ... Però no ho faré.