dimarts, 12 de març del 2013

last one of PP ...

Palau de La Zarzuela
En la seva carrera desenfrenada per donar una imatge democràtica del país, la darrera del PP és per llogar-hi cadires: El PP demana limitar serveis com Google Earth per motius de seguretat. Segons la noticia, el PP ha presentat una proposició no de llei al Congrés demanant difuminar dels mapes per satèl·lit d'internet, com per exemple Google Earth, diferents punts estratègics de l'estat espanyol, al·legant que podrien ser objectius terroristes. Segons el PP, la cartografia accessible a la xarxa pot subministrar dades sobre la distribució d'edificis i instal·lacions d'alta seguretat.
Francament, jo he anat pocs cops a Madrid, però puc jurar per la honestedat d'en Sinfu que cap dels llocs mencionats com a sensibles pel PP m'han suscitat mai el més mínim interès ... fins la lectura d'aquesta noticia. I m'he deixat caure per Google Images i, naturalment, per Google Maps. Deixant de banda la gran confusió imperant a Google Images entre el Palau de la Zarzuela i el Palau Reial, he d'admetre que les imatges de Google Maps mostren el gran perill que pot representar un grup que, gràcies a la informació d'aquest suport, s'amagui en la vegetació exuberant que rodeja el palau per portar a terme un acte vandàlic.
Més seriosament, crec que seria més positiu demanar a TVE, i d'altres cadenes de publicitat espanyoles, de difuminar l'imatge dels polítics del PP i, ja posats, de traure la veu en el moment de les seves intervencions, car ells son el perill més important per la seguretat del país que governen amb el suport més o menys declarat de la fidel oposició del PSOE.