dissabte, 18 d’agost del 2012

En Orlando ens ha deixat ...

Doncs si, companys. Ja sabia jo que això del whatsapp no faria més que portar-nos disgustos. Doncs resulta que, el passat 10 d'Agost, estava petant la xerrada amb Orlando i, després d'explicar-me que estava a Hongria i que s'anava a fer un tomb per Budapest i Eslovàquia, va dir-me: Per cert, no em podeu desactivar del blog? No paro de rebre correus i us estic agafant mania. En fi, que l'he desactivat dels mails automàtics. I perquè vegi que al GS no som rancuniosos, no dubtarem en deixar-nos invitar a unes birres, com a signe de reconeixement, la propera vegada que'ns deixem caure pel 1916.

8 comentaris:

sinfu ha dit...

Collons! per un moment he pensat que ens havia deixat, que havia deixat de veure, de fumar, de respirar...però veig que només vol que el deixem d'emprenyar, electrònicament, s'entén...des d'aquí, un homenatge a l'Orlando, amb una cançó que la Channing li cantava al Hands quan ho van deixar estar.

Roy Batty ha dit...

Me sembla haver entés que, cada cop que li sona el phone amb un mail del GS, s'activa aquesta melodia. I que quan està de viatge (com ara), se li activa el roaming, després, quan li arriba la factura, es veu que se li fiquen uns ulls com els del cantant de Men At Work i li agafen ganes de ... me sembla que va dir de pagar-nos una birra, però igual ho he entés malament.

Israel Hands ha dit...

Bueno,és el que tenen les noves tecnologies,que a cada punt que reps alguna cosa et fot la matraca (ho sé per l´Alba,que ja sabeu que jo encara faig sevir zapatófono).

Israel Hands ha dit...

Sinfu,creus que si no ho hagués deixat estar,ara jo ocuparia un càrrec de confiança al congrés?

Israel Hands ha dit...

En fi,que ja si he nparticipat poc aquests dies,us avanço que demà comencem la collita i si que estaré uns vint dies out del tot.Quan retorni espero veure amplis resums sobre l´extraordinari congrés de Biogeografia que tan ocupat té a en Doc.Salut companys.

Roy Batty ha dit...

Vaja, un altre cadàver a l'armari. Si seguim així, me sembla que haurem d'acabar obrint el GS a la participació d'externs i ficant publicitat. Vull dir que en Sinfu i jo tenim una edat. En fi, no triguis, Hands. I al menys mira-t'ho de tant en tant.

sinfu ha dit...

Home Hands, no sé que et proposaria o on et colocaria la Channing....potser et faria gerent d'aquest institut.

Roy Batty ha dit...

M'ha impressionat la rubrica Contribución a la biodiversidad en el capítol Aportaciones de la sal al avance de la humanidad y al bienestar de la sociedad actual. En fi, per una vegada que'n Doc podia fer-se una ponència per la patilla, sols els 10s saben que haurà previst de presentar.