dijous, 2 d’agost del 2012

Sa matao paco! (o "Ejpañña po los suelos")

No sé si creure que el Borbó, ha volgut demostrar la seva preparació militar fent allò de "cuerpo a tierra!" o que encara estava ressacós de la nit anterior, o potser ha volgut emular la nadadora que a aconseguit una medalla per a la natació ajpañola. Sigui com sigui, una imatge més de que Ejpañña està caient molt baix. Sa Matao, Paco???

17 comentaris:

sinfu ha dit...

El rei aranya!!!

Roy Batty ha dit...

Home, doncs si volia fer de Spiderman, no tenia més que haver utilitzat els seus poders per tornar a posar la bandera al seu lloc. Clar que, ben mirat, potser estava al lloc que li corresponia (ell i la bandera!). No sé, si estiguessim a l'antiga Roma, estic segur que els sacerdots del temple dirien que, tot plegat, no és sino un auguri.

Roy Batty ha dit...

En el cas improbable de que el monarca estigués ressacós de la nit anterior, crec que no va ser l'unic. I es que, hi han coses que, les veus, i no te les acabes de creure! Menys mal que l'estat ha adoptat unes mesures enèrgiques perquè no torni a reproduïr-se.

sinfu ha dit...

òstia! això de la bandera és més que una premonició.

sinfu ha dit...

seria interessant saber si el rei ha caigut a la mateixa hora que la bandera

Roy Batty ha dit...

Menys mal que no hi ha hagut cap Gran Danès amb descompossicio pels voltants!

sinfu ha dit...

Després de vàries hores de reunions i debats, el consell de ministres ha decidit adoptar aquesta bandera, més en consonància amb les institucions de l'estat.

Roy Batty ha dit...

Bé, les discussions van ser molt dures. I és que, al principi, la bandera que proposava el president era una altra.

Roy Batty ha dit...

No recordo molt bé on vaig llegir un comentari d'una senyora que deia que, el que està clar és que, el rei, enllà on va, cau molt bé. Avui he vist una altra a elplural.com que tampoc està gens malament: No importa cuántas veces caigas, sino cuantas ‘te elefantes'. Aquesta tampoc està malament: No es que el rey se haya caído, solo quería comprobar a qué altura está España.

sinfu ha dit...

i què dir de les imatges publicades a la xarxa....

sinfu ha dit...

Las caídas del rey Juan Carlos, a la Sexta

sinfu ha dit...

Ara que, aquest és el meu vídeo preferit, i la cançó, força oportuna...algú plorarà, com per exemple, en Long John, que sempre li ha tingut un no sé què al Borbó.

sinfu ha dit...

I és que el pobre Juanca, té massa problemes com per caminar i pensar al mateix temps, i quan li van dir que devia calers als polonesos des de feia temps, al principi va pensar que eren els seus "polacos" però algú li va dir la veritat, i llavors, va "caure"...

sinfu ha dit...

El Rei a teledeporte

sinfu ha dit...

Com està el servei! resulta que sa Majestat s'ha enfadat amb el seu xofer perquè no l'ha portat allà on ell i el seu fill volien anar....

Roy Batty ha dit...

Home, el que passa és que amb el rentat de cervell amb lo simpàtics que son tots plegats, hi han coses que la gent acaba per oblidar.

sinfu ha dit...

Cançons contra els Borbons