dijous, 2 d’agost del 2012

Una escapada a West Cork


Doncs com que era el meu aniversari, van anar a passar un parell de dies a West Cork, a una granja B&B prop de Nohoval i de Kinsale. El menjar tot i que vegetarià era molt bo, i a part del temps, gris i plujós, ens ho vam passar molt bé. Unes birres al Bulman, un passeig per l'estuari de Kinsale, Charles Fort, i una estampa que denota que a Ajpaññña "la vida sigue igual"

10 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Doncs jo m'he quedat una mica raro quan he llegit que both Carrigaline and Macroom are also seen as key gateways to the region. En fi, vull dir que, lo de Macaroom, no té res a veure amb cap nova feina que t'hagi pogut sortir darrerament, oi? I lo de Carrigaline tampoc té res a veure amb els efectes que't van produir l'ingesta dels productes vegetarians, no? Sinfu! Respon rapidament, que estic molt preocupat, home!

Roy Batty ha dit...

Deixa'm afegir que m'apunto el Bulman perquè me portis el dia que't vingui a veure. I no accepto excuses, val? ;D

sinfu ha dit...

Lo del Bulman està fet! i tranquil que em trobo bé....

Israel Hands ha dit...

Iepp company,quin desastre,que se´m va passar per alt el teu 49è aniversari.I m´apunto al Bulman.

Israel Hands ha dit...

Ara que caic...a veure,segur que és Bulman i no Bullman?mira que si vas anar a un garito del Bou a West Cork...

Roy Batty ha dit...

Tu, Hands, el que has de fer és agafar numero.

Israel Hands ha dit...

Ok,mentre em deixeu algo de birra...

Roy Batty ha dit...

Home. Jo, me bec la primera i després passo a la Coke Zero. Que sino, m'hauria d'acabar punxant com un yonqui. Ara que tu, tampoc es que puguis fer mols excesos, hein? No, si al final ens tocarà arrossegar pels carrers en Sinfu i en Doc, després de haver-se begut les nostres birres. I mentre, en Long John tocant la guitarra i en Rivers fent palmes.

sinfu ha dit...

A què espereu per venir? o us voleu esperar a que algú faci de Sánchez Gordillo i ofereixi birres gratis?

Roy Batty ha dit...

No, home. Jo m'estimaria més no malgastar la teva pasta viatjant en primera classe i me pagaria de la butxaca la birra i les Coke Zero, aixi no hauria d'anar a pisparse-les al polonès del super del barri.