dissabte, 18 d’agost del 2012

Un debat sobre l'anarquisme al 1982


De quan es fumaba a la televisió pública i es feien debats interessants...

4 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Dues hores i mitja de programa! Efectivament, Sinfu. Son coses que ja no es veuen. I a més, amb un gallec il.lustre, en José Antonio Silva, com a moderador. Dir d'ell que, anys després, va escriure un llibre incatalogable: Mistica y Misterio de los OVNIS on l'autor analitza si els OVNIS estan lligats historicament als dimonis o als àngels.

Roy Batty ha dit...

Tornant al programa, prometo veure'l sencer. Però ho faré per etapes. En tot cas, la primera mitja hora que he vist m'ha recordat quan jo era un jove insolent i, al mig d'un debat, vaig dir-li a Federica: Federica, sempre ens parles de Cervantes com anarquista. I jo me demano si en Baltasar Gracian no es va convertir a la causa després d'escoltar-te, quan va dir: "Lo bueno, si breve, dos veces bueno. Y aun lo malo, si poco, no tan malo". Sols uns pocs tios que ja no podien més amb el seu ego me van riure la gràcia. Ella no va entendre res i va continuar a la seva bola. Ma mare, que l'adorava, quan es va assabentar, volia matar-me.

sinfu ha dit...

Vas conèixer la Montseny? Òstia! quins temps....

sinfu ha dit...

De fet, el moderador del programa semblava trobar-se com un pop a un gatatge.... és com si el Doc hagués moderat aquest debat.