dimecres, 22 d’agost del 2012

Spain is not Uganda ...


Gràcies per aquest vídeo, Sinfu. Senzillament és mereix la portada del GS i no quedar-se amagat entre els comments. I no serà perquè jo tingui cap simpatia per en Nigel Farage, que és anti-europeu acabat i un mafiós. Però, com diuen els francesos: À tout seigneur, tout honneur. I quan es té rao, se'n té i punt: per cert, la transcripció completa del discurs està a youtube, a la part inferior del vídeo). Una qüestió subsidiària es que avui he estat llegint al diari una ressenya literària d'un tio que es diu Trevor Blake. Ha publicat un llibre que es diu: Three Simple Steps: A Map to Success in Business and Life. El crític del 24 Minutes ha retingut com a síntesi aquest missatge: si estem obligats a escoltar algú que només fa que passar missatges negatius a tothora, acabarem tendint a adoptar el mateix comportament. El pitjor és que, estar exposat constantment a gent que no para de queixar-se, ens pot fer tornar idiotes.  I ho justifica amb una recerca científica que ha demostrat que una exposició a la negativitat -inclosos la tele i els médias en general- durant més de 30 minuts destrueix les neurones del hipocamp: la part del cervell que hom utilitza per resoldre els problemes. Si tenim en compte que els motius de positivar el que sigui amb el govern Rajoy son més aviat escassos i el que't trobes quan obres un diari o mires un telenoticies, començo a preocupar-me per la salut mental dels nostres companys no exil.liats.

7 comentaris:

sinfu ha dit...

Vaig veure el vídeo ja fa dies, però avui ha tornat a sortir, casualitats....Nigel Farage, com bé dius és un fulano amb majúscules, l'he escoltat alguna vegada a les notícies de la BBC, però com que "al César, lo que es del César" li haurem de donar la raó. El que és curiós, és que tant Mariano com Nigel han sobreviscut un accident aeri...Lucky them!
Ah! i ja saps, és un plaer...

Roy Batty ha dit...

Si, quina llàstima. Ho dic perquè no anava sol.

Roy Batty ha dit...

Una altra d'en Nigel ...

sinfu ha dit...

Fins i tot el Gran Wyoming ha de sortir al rescat!

sinfu ha dit...

I això pensen els d'Uganda

sinfu ha dit...

Però tampoc em que clar si han confós Ecspanya amb Uganda o les Illes Salomón

sinfu ha dit...

I perquè quedi clar a tot el món mundial que Españñña no és Uganda, l'alcaldesa en funcions de Reus, de PP, ha suspès un concert de Siniestro Total a Reus per deficiències de seguretat, encara que segons el nostre enviat a Reus, Eduardu Bou Embolat, el motiu és una cançó que la senyora regidora no trobava encertada....