dilluns, 13 d’agost del 2012

Pijos i altermundialistes units en el combat ...

Davant la total indiferència dels pijos, els altermundialistes seguien amb passió els progressos suïssos en matèria de tecnologia solar. Parlem, per exemple, del vaixell Planet Solar o de l'avió Solar Impulse. Ara bé, pijos, heavys, camells i altermundialistes han unit ara les seves veus per oposar-se a l'iniciativa conjunta dels estudiants de la Haute Ecole d’ingénieurs d’Yverdon (HEIG-VS) i  l'empresa Itexader, que han demostrat l'aplicació de l'energia solar a un concert de rock, amb estalvis d'energia. Pijos i heavys, pels que la qualitat d'un concert es mesura en el nombre de watts que consomeixen els equips, i els altermondialistes, que junt amb els altres oposants, no volen ni escoltar parlar de l'idea de fer els concerts de dia i anar-se a dormir d'hora, han amenaçat als autors de l'iniciativa d'organitzar marxes de protesta per tot Europa sota el lema: Atomkraft? Ja! Danke

6 comentaris:

sinfu ha dit...

Males llengües diuen que Long John també està en contra!

Roy Batty ha dit...

Per no parlaar d'en Hands, me l'agafes amb les mans

Roy Batty ha dit...

M'encaaanta!

Roy Batty ha dit...

Parlant d'en Long John. Encara que no es passi pel GS, el podeu enganxar amb el whatsapp. Per exemple, avui l'he enganxat fent les maletes abans d'agafar un vol cap ... un inmenso coral es tu hermosa bahia .... Doncs si, que es veu que fins i tot aquest aeroport té més vols que el de Castelló. Tornant al tema, l'he demanat una declaració 'off the record' pel GS quan tingui un moment, encara que sigui pel whatsapp.

Israel Hands ha dit...

Donc en contra del que penseu,hores d´ara prefereixo els concerts a les 7 de la tarda que no pas a les 12 de la nit.I també apostaria per la nova tecnologia per a estalviar energia encara que influeixi en la quantitat de watts.
Sense anar més lluny,l´altre dia feien un concert al Madness Bar a les vuit de la tarda i vaig soportar quatre cançons.El motiu?els salvatges havien sonoritzat la bateria i ja sabeu que en un lloc reduit i tancat això vol dir que la resta d´instruments i la veu s´han de pujar encara molt més de volum.El resultat va ser un sorollam de cal deu on era impossible distingir res.

Roy Batty ha dit...

Aqui teniu un bon exemple d'un unplugged força original ... No us perdeu la lletra de la cançó d'aquest pare exemplar.