dijous, 16 d’agost del 2012

The Yes Men


He escoltat parlar mai dels "Yes Men"? si teniu una mica de temps aquest estiu, val la pena veure el vídeo. Un de molts...

8 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Clar que si, Sinfu. El 27.09.2011, justament vam penjar un video d'una altra broma que van fer a la BBC. Com ja deuen estar cansats de fer el ridicul, van fer-lo esborrar del Youtube, pero veig que altres l'han tornat a pujar. En fi, he vist el que tu has pujat i és una passada. Me sembla que accions com aquestes fan molt mes per la causa que d'altres que figura que son mes militants. No afegiré res més sobre els origens d'en Bichlbaum -l'historia de les espelmes para per si sola- ni com fa honor al sentit del humor dels seus avantpassats.

sinfu ha dit...

Les espelmes, IBM, increïble tot plegat.
Ja farien bé els andalusos imitant-los...imaginana't un portanveu de la Casa de Alba dient que repartien les terres.

Roy Batty ha dit...

El que seria veritablement espectacular és en Doc a TV3 anunciant que es tornaria a passar pel GS. I ja no dic si en Long John fes el mateix!

sinfu ha dit...

Potser hauríem de fer un muntatge anunciant que el dept de geografia i el Doc ofereixen birres gratis cada divendres als alumnes o alguna cosa semblant.

sinfu ha dit...

I no has dit res del Hands. Però tot i que diu estar molt liat a les salines, la veritat és que està fent bolos per les festes majors amb el seu gran hit.

Roy Batty ha dit...

El video es bonissim. No se que m'ha impressionat mes, si els barrets dels cow-boys o els pantalons de la pubilla.

sinfu ha dit...

I com que parlàvem del sentit de l'humor dels avantpassats del mestre Bichlbaum, aquí en teniu un apunt.

Roy Batty ha dit...

L'amor és la resposta, però mentre l'esperes, el sexe et planteja unes quantes preguntes. Woody Allen. Molt bo l'article, Sinfu. Proposo també de donar-li un cop d'ull al que diu wikipedia sobre el tema.