dijous, 10 de gener del 2013

1000 entrades !!!

punxa l'imatge i començarà l'espectacle
Quina sorpresa, companys!  Resulta que hem rebut una postal de la Casa Blanca i una altra de la Cosa Nostra, felicitant-nos per haver arribat a les 1'000 entrades del bloc. Si això no fos prou, els patrons de les dues institucions ens han dedicat un espectacle fenomenal (punxeu l'imatge vídeo tantes vegades com tingueu ganes i veureu de que parlo). Jo no sé vosaltres, però jo estic super emocionat. Barack, Antoni F., mai no us oblidarem.

10 comentaris:

Lourdes ha dit...

Que marxoso en Barack!!!

Israel Hands ha dit...

1.000 entrades i més de 50.000 visites.Venint d´on venen les felicitacions,em pregunto si el nombre de visitants del bloc procedents d´USA ha augmentat.Allò de la cosa nostra ja és un cas especial,que tots sabem qui hi figura entre les amistats de Don Vito.

Roy Batty ha dit...

Pel damunt de les 100 visites, la cosa, des del principi, ha anat així: Irlanda: 22618; Espanya: 11853; Suïssa: 8328; Estats Units:
3074; Rússia: 1277; Alemanya: 1165; Països Baixos: 474; França:
437; Ucraïna: 321; Canadà: 107-
La meva conclusió personal és que, si en Sinfu s'adonés de que està més seguit al GS (els seus alumnes?) que al Twitter, potser es deixaria caure més sovint per aquí.
Clar que, no és més que una opinió personal, i val el que val.

Israel Hands ha dit...

r5econec que el cas d´en Sinfu i el seu twitter és ben curiós,i més tenint en compte que les visites irlandeses són gairebé el doble que les espanyoles.No menys curiós és el cas Rússia,potser algún nostàlgic cercant notícies de Sor Citroen?

Roy Batty ha dit...

En part si. Lo de No s'inviti particularminti va fer furor als Urals. Fins i tot, un grups de matroshkas en va fer una cançó per eurovisió.

sinfu ha dit...

jo faig servir la web del GS per escoltar catalunya ràdio, serà per això, no?

Israel Hands ha dit...

Segurament.Ara que no vull pensar com pujaria l´audiència si en lloc de Catalunya Ràdio hi haguessin fotos de ties en boles.

Roy Batty ha dit...

No ho diràs per l'èxit d'audiència que va tenir el calendari bandarra de les castelleres de Poble Sec, oi?

Israel Hands ha dit...

No tio,ho dic pel darrer acudit que ens ha enviat en Sinfu.Si home,aquell per a curar el mal de coll.

Roy Batty ha dit...

Bé, jo crec que hauríem de ser més discrets amb els missatges privats que ens envia en Sinfu. No sigui que la penya acabi pensant que té el calendari Pirelli penjant a la guixeta de la feina.