dijous, 31 de gener del 2013

ahir fa una setmana ...

Avui fa una setmana que va fer el temps que la meteo ens havia pronosticat per avui. Un dia magnific, fresquet però assolellat. Tenia dies de festa per agafar, la meva filla havia d'anar al dentista aquell que te unes vistes magnifiques (veure foto aquí dalt) i, esperant que ella acabés les classes per reunir-nos, vaig dedicar-me a fer un tomb per la vila i fer algunes fotos. Només afegir que avui s'ha passat el dia plovent i que ja no queda gairebé neu al centre vila, al meu barri encara en queda. Potser aguanti encara per acollir la que ens han anunciat pel cap de setmana. En fi, poca cosa a veure amb les temperatures que me sembla que teniu per aquí abaix (avui he vist que, a Perpinyà, han arribat als 20°C!)

2 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Home Batty,celebro que tingueu una pausa de bon temps amb la que us està caient aquest hivern (altrament,suposo que normal.Concretament aquí a l´Ebre,fa dos dies que ha deixat de bufar Mestral.I és que gairebé des de principis d´any que no ha parat.Recordant al gran Ed Bou dir que aquí "quan fa vent....fa vent" i que et deixa el cap com un bombo,això si,amb unes temperatures gens fredes (l´altra cara de la moneda del Pirineu,que no ha parat de nevar a dojo).Però no ens queixem tant,que l´evaporació ha estat magnífica (amb valors dels mesos d´Abril-Maig)i que això,per a la sal,va collonut.

Roy Batty ha dit...

Això he escoltat. Que, al menys al vessant nord, no havia nevat tant en deu anys als Pirineus. Aquí, com tu dius, és més o menys normal: hi han haguts anys més freds i amb més neu, i altres que menys. Ara per ara, l'hivern no se m'està fent llarg car hi ha força animació a la meva vida ;D. Sobre el vent que heu tingut ... si teniu fotos o vídeos, no deixeu de pujar-los, home.