dilluns, 21 de gener del 2013

CSI era una copia d'un film espanyol !!!


El periodisme d'investigació del GS ha destapat un nou escàndol que podria haver enfonsat definitivament la reputació de la cadena americana CBS. En efecte, la sèrie CSI: Crime Scene Investigation, en totes les seves declinacions: Vegas, Miami i NY, estaria basada en la IISS (International Investigation Spanish Section), que servia de plataforma argumental a un gran film espanyol del 1968: Los subdesarrollados que, malauradament, no va gaudir dels mitjans de producció de la CBS, tot i tenir un càsting inèdit: Tony Leblanc, Alfredo Landa, Laura Valenzuela, Lina Morgan, i altres grans actors de talla internacional. 
Amb el guió de José Luis Dibildos i Alfonso Paso en mà, els investigadors del GS es van adreçar a en Jerry Bruckheimer (productor de CSI), que es va enfonsar davant l'a evidència. Quan, entre plors, va confessar que estava repenedit i que cediria una part dels royaltys de les seves sèries a la Fundació del Geògraf Solitari, en Sinfu va dir: Home, parlem-ne! Una reunió amb els advocats de la CBS va posar en evidència que no valia la pena fer un escàndol per un film que no valia gran cosa, i que tot es podia arreglar amb un parell de milions de dòlars: Que siguin quatre! va dir en Sinfu. Després d'acordar que, per consideracions fiscals, es crearia amb aquesta suma un fons de pensions a Ginebra pels membres del GS, les parts es van acomiadar cordialment.

3 comentaris:

sinfu ha dit...

Gran pel·lícula i grans actors....parlant del que realment ens importa ara: Quan podem passar a cobrar? i com que el banc queda a prop de casa teva, sempre li pots demanar a el Hands que et porti una miqueta més de sal gorda, que mai no se sap....

Roy Batty ha dit...

La vérité si je mens! Dissabte passat, vaig veure que el conserge tenia la galleda de la sal buida (havia estat nevant tota la setmana) i vaig acabar de buidar la sal que me quedava ... després de quatre anys!!! Eureka! Ja no queda més sal a la cava.

Roy Batty ha dit...

Se'm fa rar que no diguis res, Hands.