dimarts, 1 de gener del 2013

NI MILLOR NI PITJOR: DIFERENT

Atesa la diversa procedència de la parròquia que incomprensiblement segueix aquest bloc, des de Cerdanyola ens ha semblat més elegant esperar a felicitar el nou any quan l'any dos mil tretze hagi arribat a tot el món, inclosos els territoris deshabitats, com ara les illes Baker i Howland perquè mai no se sap... A la imatge teniu una col·lecció de plantes -majoritàriament flors- fotografiades durant l'any extingit a territori pirinenc. El nostre desig és el del títol: que l'any 2013 no sigui ni millor ni pitjor que el 2012: només que sigui diferent... BON I FLORIT ANY A TOT EL MÓN! (PS: hi haurà premi immaterial a qui sàpiga dir el nom científic de les 20 plantes)

5 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Francament jo trobo que, posats a desitjar, una mica millor si que podria ser. Es que sinó, la teva frase me recorda aquella de Coluche on deia que: Le capitalisme, c'est l'exploitation de l'homme par l'homme. Le syndicalisme, c'est tout le contraire

Pierre Nodoyuna ha dit...

És que els conceptes millor i pitjor són, per definició, relatius, mentre que el concepte diferent és contrastable... (vull dir que segur que si és millor per a nosaltres, serà pitjor per als bandits que s'estan enriquint gràcies a la crisi i a l'inrevés, per posar un exemple simpàtic)

Roy Batty ha dit...

Per cert, Doc. Lo del teu premi per la descoberta de les 20 plantes ... no serà un punt d'entrada per parlar-nos de la teva integració als equips de TRY - Plant Trait DataBase, oi? I cas que no sàpigues de que va la cosa, punxa l'enllaç, que segur que trobaràs de que passar un bon moment mirant el seu contingut.

sinfu ha dit...

el què ha de quedar molt i molt clar és el concepte, que parleu de frases tan ...dallonsis...

Roy Batty ha dit...

Tens raó, Sinfu. Ens liem a parlar com dallonsis i se'ns oblida la màgia de la pedagogia en el seu estat més pur.