dissabte, 19 de gener del 2013

una d'acudits racistes ...

Un català entra al magatzem d'un jueu i li diu que vol comprar uns sostenidors negres. El jueu, ensumant-se un bon negoci, li diu que estan molt buscats, i que els únics que li queden valen 60 euros cadascun. El català en compra sis i marxa tot content.

Torna uns dies més tard i li demana dues dotzenes. El jueu li explica que la demanda ha fet que el fabricant pugi els preus. I que no pot vendre-li per menys de 70 euros cadascun.  El català els compra i marxa tot content.

Quinze dies més tard, el català li diu al jueu que li compra tots els que tingui en stock. El jueu li diu que el fabricant ha tornat a pujar els preus, i que ara costen 80 euros. El català li diu que els agafa tots. Mort de curiositat, el jueu li demana què és el que fa amb tots aquests sostenidors.

El català li respon: Primer tallo els tirants, després els tallo en dos, i faig barrets que venc als jueus de la sinagoga del costat per 100 euros cadascun!

2 comentaris:

sinfu ha dit...

jajajajaja! molt bo!

Roy Batty ha dit...

Canvia el català per un escocès i seràs el rei del pub quan l'expliquis. Jo ho vaig fer a un escocès de la feina i encara riu.