dijous, 10 d’octubre del 2013

ali baba and the forty thousand friends

Vist des de fora, sobta llegir el resultat de l'estudi del Credit Suisse segons el qual: El nombre de milionaris a Espanya va augmentar en 47.000 persones el 2012 tot i la crisi. Aquests capitals, guanyats gràcies a la puja moderada dels salaris, seran invertits segurament per donar oxigen a unes empreses que, segons l'FMI, el necessiten urgentment. 

I sinó, no passa res. Sempre es pot continuar acusant Merkel i els alemanys de tots els mals del país.

1 comentari:

Roy Batty ha dit...

Aviam, si hi han 47'000 milionaris més, vol dir que ja n'hi havien abans d'altres. Admetem que tota aquesta penya és milionària perquè no té la seva pasta en bancs espanyols: altrament, n'haurien perdut un bon bossic.

I si ara parlem del rescat de Bankia i d'altres caixes i bancs?

Si tota aquesta penya hagués prestat la pasta que necessitava el país per sortir del forat, l'estat espanyol seguiria estant molt endeutat, però amb els seus ciutadans: com és el cas dels USA o del Japó. Això vol dir que, en el pitjor dels casos, si pugessin les primes de risc, els beneficiaris serien els seus ciutadans ... lo vas pillando?

Com no ho han fet i, permeteu-me avançar aquesta hipòtesi, és possible que tinguin la pasta en alguns països de l'estranger ...

Deixeu-me que faci ara la pregunta que fa mal: podria ser que la banca estrangera hagi prestat diners a l'espanyola amb fons de ciutadans espanyols que no els han declarat mai al fisc?

Naturalment, podeu seguir explicant acudits sobre Merkel i els alemanys ... son tant divertits!