dimarts, 29 d’octubre del 2013

la feina ben feta no te preu

La pàgina hadonejob.com presenta un munt d'exemples sobre la incompetència laboral que podeu arribar a trobar divertits ... si mai no us heu trobat amb un resultat semblant a casa: sé del que parlo! En fi, n'hi han tantes fotografies, unes més insòlites que d'altres que, de vegades, carregar la pàgina pren un munt de temps. Si també us arriba a vosaltres, us proposo d'anar a la pàgina de la penya de minutebuzz.com per veure una selecció de treballs dignes de Pepe Gotera y Otilio.

3 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Ha,ha,ha,això em recorda que a casa la porta de la cuina és la més estreta de totes i què segurament primer van col.locar els electrodomèstics i després van fer la porta,per què quan n´hem hagut de canviar algún,la feina ha estat dels tècnics per a fer-los passar.

Unknown ha dit...

David,
Boníssim, això desfà el mite que els nyaps (del que sigui i on sigui) són només "made in Spain".
Hi ha alguns casos que et fan pensar que a l'univers deu haver vida intel·ligent, però no al planeta Terra.
Records.
JC

Roy Batty ha dit...

Joan Carles, el teu comentari m'ha fet recordar aquest acudit d'en Calvin. I tu, Hands. Si et creus que tens el monopoli de coses rares ... Fa temps vaig demanar una oferta per unes reformes que inclourien tancar una porta d'una galeria i obrir una finestra per accedir-hi. De les quatre empreses que van passar, sols una va mirar la llargada de la finestra per veure si passaria la rentadora ... Clar que, en Sinfu, també n'ha viscut alguna al seu jardí amb uns polonesos, però com no està bé parlar d'algú que no sabe/no constesta ...