dimecres, 14 de maig del 2014

fora de la democràcia només hi ha anarquia

respectuosament ...
Resulta que hi ha gent que no simpatitzava amb la presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco, i ho han fet saber a les xarxes socials. Però ho han fet d'una manera que ha tret de polleguera al ministre de l'interior, que ha qualificat de: "vergonyoses" i "actes d'apologia del delicte i l'odi" algunes de les frases publicades a les xarxes socials.

El ministre, que segons El Periódico presidia l'acte del 170 aniversari de la fundació de la Guàrdia Civil, ha afegit que "s'han de netejar les xarxes d'indesitjables" i ha fet una crida a la reflexió i ha demanat "posar en relleu l'actuació dels polítics" ja que, segons ha dit, "fora de la democràcia només hi ha anarquia".

Segons fonts diplomàtiques, la darrera frase del ministre ha creat una enorme confusió als cercles governamentals de Minsk, Teheran i Pyongyang, entre d'altres. També s'ha posat de manifest una gran preocupació als cercles falangistes espanyols, que temen que s'acabi associant Franco amb Durruti i José Antonio amb Ascaso.

Afortunadament pel ministre, les seves paraules han estat correctament interpretades per Rosa Díez i Duran i Lleida (imatge). Sempre segons El Periódico, Díez ha advocat per regular l'ús ofensiu de les xarxes socials amb l'objectiu que no puguin servir per "cobrir d'impunitat" els "covards" i la "gentussa".  Mentre que Duran, que en sap llarg sobre el pes de la justícia, ha recordat que el Codi Penal ja permet perseguir insults o amenaces llançats en xarxes socials, i per tant no veu necessària una nova regulació. "Ja hi ha instruments per perseguir aquesta mena de comentaris. El Codi Penal dóna molt de si". 

Finalment esperem que, gràcies a les excel·lents relacions entre els governs d'Ankara i Madrid, el ministre espanyol de l'interior pugui rebre també el suport del primer ministre turc: Recep Tayyip Erdogan. Recordem que, a aquest darrer, el passat mes de Març no li va tremolar la ma per tancar Twitter i Youtube a tota aquella gentusa covarda que, impunement i des de l'anonimat, va ofendre'l.  I esperem que, en senyal d'agraïment, el govern espanyol pugui recolzar la candidatura turca per entrar a la UE i que ambdós països puguin continuar a defensar la democràcia.