dimecres, 20 d’agost del 2014

facebook: deixar-ho no és fàcil

Si vols marxar de facebook no et sentis culpable, perquè no ets el primer que ho farà, ni tampoc el darrer. I sinó t'ho acabes de creure, només has d'obrir Google  i, en la versió espanyola,  començar a teclejar "borrarme del " . Ja veuràs com el buscador sap què és exactament el que vols demanar-li. Però si encara et queda algun dubte, i creus que val la pena seguir-hi, passat aquest diaporama amb 20 imatges que t'acabaran de convèncer.

Cas que que t'hagi passat pel cap de fer el que a molts els ha passat abans que a tu, et proposo de donar-li un cop d'ull a aquest article: How to Completely Delete Facebook From Your Life, publicat el passat 02.07.2014 a Mashable.

Podràs trobar com enregistrar tot el que has anat guardant: converses, fotos, vídeos, ... Com esborrar les teves dades de les aplicacions a les que't connectes des de FB. Com esborrar definitivament (i no solament desactivar) tot l'històric de les teves converses. I com fer-ho tot sense que la penya estigui avisada del que estàs fent i cridin a la blasfèmia.

Ara que ja ho saps tot, pots continuar si vols a veure les fotos dels nens, de les tietes i els oncles: de la teva família o de la de qui sigui. A llegir importantíssimes informacions com si algú te mal de cap i no ha anat a la feina. O si està a punt d'agafar el bus i fa molta calor. Les fotos de New York d'aquells amics que's passen tot l'any plorant perquè no tenen un duro. Les critiques constructives que es fan els teus millors amics. A llegir els comentaris que t'ha enviat sobre una calçotada un tio que coneixes a penes i que surt a una foto amb una penya que no coneixes de res ...