dijous, 14 d’agost del 2014

rock Oz'Arènes 2014



Escric aquesta entrada el vespre d'un dimecres trist, gris, fred i plujós, per publicar-la demà. Però és avui que, en l'escenari màgic de l'amfiteatre romà d'Aventicum s'inicia una nova edició de 5 dies del festival  Rock Oz'Arènes.

Amplia l'imatge o punxa aquest enllaç: un cartell de primera que comença amb Motörhead (en l'enllaç, un tema d'homenatge a Ramones), Billy Talent i un vell grup heavy suís de Solothurn que sona força bé: Krokus (àlbum de platí als USA als 80's amb Headhunter i ciutadans d'honor per la vila de Memphis, però a mi m'agrada més l'àlbum que van treure el 2013).

Seguint amb el cartell, deixa'm destacar un parell de monstres: Patti Smith i ... Flogging Molly !!!. En un altre registre, he de confessar que també m'agraden força els australians Airbourne, (escolta'ls i veuràs com et recorden un altre gran grup d'aquell país).

Canviant radicalment de registre unes veus remarcables en estils molt diferents: Irma,  Ira May i Alex Hepburn. Per la resta, grups de rap i electro (J'en ai strictement rien à foutre!) i unes notes un xic excèntriques amb una banda de Ginebra poc coneguda: The Animen i una banda heavy originaria de Katmandu (Nepal): Underside, poca cosa més a dir d'ells.

I com t'estaràs demanant si tinc pensat d'anar-hi ... la resposta és: no. I és que he llegit que l'entrada més barata costa 116 CHF, company!  Afegeix-li si hagués anat al Festival de Montreux, al Guinness Irish Festival o, d'aquí quatre dies, al For Noise. I si ho multipliques ... Intentaré veure alguna cosa a Rock'oz TV o al 20 minutes i ploraré en silenci ...