dijous, 7 d’agost del 2014

la tripulació del Flint va comprar el Star Flyer

Arribada del Star Flyer al port de La Ràpita
Com ja deveu estar al corrent per la premsa, la Fundació GS ha anat acumulant els guanys de les Joint Ventures que havia fet fa uns anys amb els molt ex honorables Pujol i Montilla. Una part d'aquest capital ha estat invertida en l'adquisició del Star Flyer (vaixell que, fins la seva adquisició, enarborava el pavelló de Luxemburg: i ara la bandera pirata). La veritat és que el vam comprar perquè, des de que es va fer ric, en Long John s'ha fet un apassionat dels iots. En Hands, lo de vestir-se de mariner ... doncs és una cosa que li encanta des de que va fer la primera comunió. També hi ha la passió marina que se li ha despertat al Doc des de que treballa durament amb l'equip científic del projecte Pegaso. I què dir d'en Sinfu, que es pren per la reencarnació de Rodrigo de Triana i no  deixa els prismàtics ni per anar al pub!  

En fi, que el iot estava en venda, en Sinfu coneixia un cunyat del prestamista que se l'havia quedat, se'l va portar a beure unes birres, i li va fer un preu a canvi d'unes fotos en topless de la secretaria d'en Duran i Lleida. La cosa és que, aprofitant que'n Hands havia guanyat un "amarre" al port de La Ràpita a una timba de poker en un local sòrdid de la N-340, ara ens trobem amb que ens han sortit un munt de clients. I amb els 3'000 euros que cobrem per persona i setmana, ens estem tornant a fer una pasta gansa. 

La veritat és que també estàvem molt contents perquè havíem pogut contractar com a membres de la tripulació, i en plan barman de Vacaciones en el Mar, dos germans que viuen a Viladecans i un altre tio que feia fotocopies per la Gerda. Però aquesta setmana els hem hagut d'acomiadar perquè ens van ficar en un embolic monumental que ha sortit a les portades de tots els diaris. Menys mal que, gràcies a uns amics russos que'n Sinfu va conèixer Lloret, vam poder canviar el nom del vaixell a les llistes de recerca i captura de la DEA, vam transferir la càrrega a temps i vam poder passar-li el marron a uns altres.

En fi, sinó sabeu què fer aquest estiu i teniu 3'000 euros per cremar, passeu per l'oficina de turisme de La Ràpita i demaneu per la filla d'en Hands, doneu-li la contrasenya "Magrada Kem Timin" i mirarà de fer-vos un preu adequat i el dret a un sopar a la taula d'en Long John.