diumenge, 3 d’agost del 2014

shit happens, but life must go on

La policia de la república de Ginebra està considerada com una de les menys tendres de la Confederació. Crec que és una introducció pertinent abans de parlar-te d'una sorprenent noticia apareguda a la pàgina 3 del 20minutes.ch el passat dijous 31 de Juliol: un jove guineà de 19 anys va confondre amb un taxi un vehicle de la policia que patrullava pel barri de Pâquis.

Aixecant la ma va aturar el vehicle de la patrulla, es va pujar al darrera i va dir-li al conductor de conduir-lo a una vila de la perifèria de Ginebra: Meyrin (GE). Superada la sorpresa inicial, els policies el van conduir a comissaria. Un cop a comissaria, com ja et pots imaginar, l'alcoholímetre va demostrar que el jove estava totalment ebri, com si diguéssim. Però també es va escunçar que havia entrat il·legalment al país i que portava un munt de droga al damunt.

No tinc cap dubte de que el jove serà rebut amb honors de "A Star Is Born" per la fanfara de la presó després de la seva condemna: cas que el jutge arribi a sobreviure a les exposicions del fiscal, clar.

Entre tant, la policia de Madrid estudia la possibilitat de nominar el jove pel premi Príncipe de Asturias: aquest home ha batut els nostres records! va declarar el seu portaveu. Aquestes declaracions s'afegeixen al desmentit oficial d'un dels departaments de geografia més prestigiosos del Vallès Occidental, que va afirmat que no li havia proposat cap contracte perquè s'ocupés de la selecció dels articles del seu Magazine. També a la FAES van desmentir ràpidament els rumors segons els quals l'ex-president Aznar l'hauria contactat per fer part de l'equip d'experts del seu gabinet d'estudis i com assessor personal.

En un registre molt més transparent, cal destacar l'anunci del MQH Sinfu en una conferència de premsa a Kazakhstan -on es trobava en el curs d'una visita oficial-, que indicava que a la propera reunió del politburó del GS es podria aprovar la nominació del jove guineà pels Darwin Awards.

MQH: és una abreviació de 'Més que Honorable'