divendres, 22 d’agost del 2014

qué difícil es hablar el español



Un vídeo genial realitzat per dos germans colombians que, en poc més de dos anys, ja ha rebut més de 7 milions de visites a youtube! També pots donar-li un cop d'ull al tema coreografiat per unes coreanes . El pots utilitzar lliurement quan et diguin que el català no serveix per res. I que amb l'espanyol es pot anar per tot arreu del món.

Però cas que't pugi de sobte el sucre del teu patriotisme, fes-te un shoot d'insulina amb aquest altre vídeo del Niño de la Hipoteca: Que difícil és parlar bé el català!

I es que, en això dels nacionalismes d'origen hispànic, hom pot trobar-se amb sorpreses per tot arreu. Dones-li un cop d'ull a aquest vídeo sobre la importància de Mèxic a l'Amèrica llatina i el menyspreu des d'altres països sud-americans i d'Espanya. Països que sempre estan donant la brasa sobre la cultura comuna i que no fan res d'altre que ignorar-se, en el millor dels casos. En fi, recorda que a tots els habitants de la península se'ns coneix com a gallecs a Amèrica Llatina i mira't aquests acudits ...


Tornant al vídeo, pots donar també un cop d'ull al que resumeix l'actuació a BCN el passat 02.11.2013 i passar-te per aquestes pàgines: