dimarts, 5 de gener del 2016

Ich bin dein Vater



Hi han els que creien veure una parodia anomenada Start March. I una minoria militant que afirma haver vist en acció al protagonista de Smart Mas. La majoria creu haver vist a la roda de premsa del 05.01.2016 al responsable de la 4a força més votada a les eleccions del passat 20D, 4at també a les llistes de la candidatura més votada a les eleccions del 27S i, accessòriament, al president en funcions de la Generalitat de Catalunya des del mes d'agost del 2015 fins, probablement, el mes de març del 2016. Però era Artur Mas, que havia decidit assumir de nou el rol de Darth Vader.

El cas és que el Darth Vader d'aquest allunyat sector de la galàxia on vivim estava molt empipat amb CUP Skywalker, a qui va recriminar-li oblidar que ell era el seu pare i el va acusar de no tenir cap sentit de la galàxia. En un moment donat, va semblar fins i tot que s'estava equivocant de film, com quan va dir-li a CUP Skywalker: "Hai disonorato la nostra famiglia" i va afegir no sé què sobre el mercat del peix.

Però va deixar ràpidament enrere aquest lapsus i va començar a cridar-li a CUP Skywalker que havia de deixar de fer el ruc amb les seves idees de regeneració republicana, adherir al costat obscur de la força i tornar a la Death Star. També va exigir-li que deixés de fer-li la guitza, perquè: "si jo no sóc president, la galàxia sobiranista se'n va en orris". Tant empipat estava que, en un moment donat es va traure el casc i va deixar anar en lliure expressió el llenguatge florit que les seves stormtroopers reserven als fòrums de la premsa de l'imperi. Tant empipat estava que, va tallar-li una ma amb el sabre làser a CUP Skywalker, just abans de dir-li que encara hi havia temps per negociar i autoritzar el seu retorn a la "famiglia" si mostrava el seu sincer penediment.

La premsa de l'imperi recollia que Darth Vader, com altres personalitats del senat imperial havien manifestat dies abans, també es va acusar a si mateix de haver fet confiança a CUP Skywalker. Tot i que va traure-li ferro a aquesta afirmació perquè no volia acabar sent recordat com el "ruc de la galàxia", després de haver-se fet enganyar precedentment per José Maria Aznar, José Luis Rodríguez Zapatero, Mariano Rajoy, la família Pujol, el comptable de CDC, Felip Puig i altres centenars de persones al llarg de la seva carrera galàctica.