dimecres, 6 de gener del 2016

RaGLaN: Seis Meses Con Carmena



Si et passa el mateix que a mi i la programació de les cadenes del sistema se't fan d'allò més avorrit. Si les manipulacions dels seus telenotícies (i no estic pensant en els d'una sola cadena) se't fan francament insuportables, et proposo que, de tant en tant, facis un tomb per youtube, perquè hi ha penya que s'ho fa francament bé.

Per exemple, si t'ho vols passar bé, hi ha la penya de El Mundo Today (per exemple, el resum 2015) o la de El Inmundo o Ciudadanos Pescados; si vols passar del National Geographic i estar al corrent del resultat dels plans d'estudis en l'educació dels teus compatriotes, pots passar-te per Saber y Potar; passa't també per aquest: Ironiboy Vlog, aviam que't sembla; i si vols veure entrevistes força interessants de la progressia espanyola pots donar-li un cop d'ull a La Tuerca ...

I clar, també està la penya de RaGLaN, que són capaços de crear un reportatge seriós com del de Seis Meses Con Carmena amb el que es presenta aquesta entrada o els de la sèrie "Desmontando a ...", on podem trobar especials dedicats al PSOE, a Ciudadanos o a Artur Mas.

2 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Quan el 31% de la població de Madrid viu en risc de pobresa i articles com aquest: ¿Qué pasa cuando hace frío en el gallinero? no fan sinó confirmar una situació de catàstrofe social. Quan les causes judicials de la dreta nacionalista (l'espanyola i les altres) no són sinó una confirmació de qui s'ha quedat amb tot ... Me demano si, des del nacionalisme d'esquerres del nostre país, no seria ja l'hora de canviar el vell discurs de l'Espanya ens roba pel de la dreta ens roba.

Roy Batty ha dit...

I un altre apunt que confirma que m'estic fent vell. Aquesta tarda, quan tornava amb el bus a casa, tenia els ulls humits d'emoció mentre llegia aquesta noticia: Bronca en el Congreso por la forma de acatar la Constitución de los diputados de Podemos y las confluencias ... Iñigo Errejón: "Prometo acatar esta constitución y trabajar para cambiarla. Por la soberanía del pueblo, por una España nueva, per la fraternitat entre els pobles. Porque fueron somos, porque somos serán. Nunca más un país sin su gente", ha expresado el secretario Político de la formación, que ha terminado con el puño en alto.Tania Sánchez, ha prometido cambiar la Constitución "para que Madrid vuelva a ser la capital de la igualdad y la fraternidad del país", en referencia a las palabras que dijo Ada Colau en el mitin del 13 de diciembre en la Caja Mágica de Madrid. Veure Carolina Bescansa amb el seu fill al congrés ... Però, el que més m'ha emocionat ha estat el comentari d'un lector: No nos dejaron rodear el congreso. ¡ Pues ya estamos dentro !

El que us deia, me faig vell i m'emocionen aquestes coses.