dimarts, 19 de gener del 2016

rajoy també va ser un 'president rockero'



Los Nikis
Emilio és un alies de Rajoy?
.
.
A fi de fer front a la campanya destinada a presentar el nou president de la Generalitat, Carles Puigdemont, com un president rockero que compartia amb en Hands la passió per certs grups de la movida madrileña, como Gabinete Caligari y Radio Futura ... els spin doctors del PP han iniciat una campanya que vol presentar Emilio Sancho, de Los Nikis, com un àlies que va utilitzar Mariano Rajoy quan era jove i es dedicava al pop rock.

Per donar pes a aquesta campanya, afirmen que hom pot trobar vídeos de Los Nikis a youtube (també d'en Duran i Lleida tocant la bateria), però que pagaran una Mahou amb tapa a qui pugui trobar un vídeo de Zenit, el grup on tocaba en Puigdemont.

I pels incrèduls, proposen veure el vídeo de El Imperio Contraataca i  posar-li unes ulleres a Emilio Sancho per comprovar si se sembla o no a Mariano Rajoy. Sembla ser que aquesta informació no s'havia difós abans a causa de les pressions del PP valencià car, a més del tema que es presenta en aquest post,  Los Nikis havien publicat altres com: La hormigonera asesina o No vuelvo a ir a Benidorm que no van comptar amb el vist-i-plau del partit. Tampoc sembla que la dona de Rajoy considerés oportuna la difusió de Por el interés te quiero Andrés.