diumenge, 18 d’octubre del 2009

Astano Ascón, Solución


Bé, ja sabem que en Pierre ha tornat a la "feina", tot i que ell volia quedar-se a Xile, però la por ha veure la seva magnífica col.lecció de gots de cervesa a les escombreries (aquesta és l'única amenaça que li ha funcionat a la seva parenta) el va fer reaccionar. Una de les primeres activitats en les s'ha vist involucrat el nostre amic ha estat la cel.lebració dels 25 anys de lluïta al sector naval de les "Ries baixes" (que son a saber: Muros, Pontevedra, Arousa y Vigo). A l'acte hi va acompanyar a una de les representants del moviment a l'Autònoma i d'altres ciutadans conscienciats...Com sempre a les fotos mostren ampolles d'aigua, però tots sabem el que passa quan les càmeres s'en van...

18 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Home, com son tots més aviat vellets, vols dir que tanta aigua no és per una altra cosa?

sinfu ha dit...

a mi el que em sembla és que van de solidaris i es foten els canapés i el cava quan tothom ha marxat

Roy Batty ha dit...

Si, queda més fi que el meu comentari. I com mai se sap si un dia els tindràs com companys ... XDD

sinfu ha dit...

tu ja saps allò de que "la integridad da la patria ni se compra ni se vende, pero con usted podríamos llegar a un acuerdo..."

Israel Hands ha dit...

A veure,a ningú se li pot escapar que aquests tipus de trobades no obeeixen a res més que ha fartar-se de menjar i de beure.El tema de la trobada és el de menys.

Roy Batty ha dit...

Home, no sé. Tu creus? Mira't en doc. Tampoc es que hagi agafat tants kg aquests darrers anys, no?. Jo més aviat crec que és per alimentar l'intel.lecte. Sinó t'ho creus, ho comprovaràs fixant-te en la seva mirada d'interès i atenció.

Roy Batty ha dit...

En fi, que m'agradaria poder dir, com al Talmud: Desgraciada la generación cuyos jueces merecen ser juzgados. Però el Talmud també diu que Tu amigo tiene un amigo, y el amigo de tu amigo tiene otro amigo; por consiguiente sé discreto, que és el que jo sempre li dic al Sinfu quan es demana una Mahou.

sinfu ha dit...

Per les barbes del profeta, mai no beguis tullamore després de fer-te un peta...ara bé, que vol dir moro, a mi la mahou no em posa, ...

Israel Hands ha dit...

Només em faltarà anar al Henchy´s i veure un tirador de Mahou...

sinfu ha dit...

al Henchy's no els deixarien fer cap tipus d'acte com el de suport a Ascón si només beuen aigua...i de cervessa aspaniola no en hi ha cap, així que si voleu mahou o cruzcampo ho teniu pelut.

Roy Batty ha dit...

Home, Sinfu. La cervesa espanyola que jo veig pels supers d'aquí i els francesos és la San Miguel. I, normalment, és la que trobes també als centros gallegos.

Israel Hands ha dit...

Vaja...i ja posats:Sinfu,a Cork teniu centro galego?

sinfu ha dit...

Aquí no tenim centres gallegus, com a molt restaurants xinesos, indis...i de San Miguel en pots comprar a un parell de supermercats, tot i que qui vol beure aquesta "cosa" quan hi ha totamena de birres!

Roy Batty ha dit...

Veig que tens un dia força afortunat pel que fa a les relacions publiques. En fi, el punt de la San Miguel te'l deixo discutir amb en Hands. Ell i la tia Emma tenen una teoria molt interessant sobre aquesta marca.

Israel Hands ha dit...

Home,al final us hauré de confessar que a la San Miguel li tinc una certa simpatia per què,indirectament,coneixiem al representant de la marca a les terres de Ponent.Si,un tal sr.Boixadós son pare d´aquella xica que tenia unes curioses teories sobre la pèrdua de la virginitat dels estudiants de Geografia a determinada edat(si tú,Sinfu,en vols fer una tesi quan facis el doctorat d´Hispàniques,aquí tens tema)

Roy Batty ha dit...

I sinó també la pot fer sobre "Els bombers, els nous gladiadors de l'època moderna". Ho dic perquè el germà de la xica era bomber. Oficial per més infos. I en Sinfu sempre ha tingut un feble pels bombers i per Spartacus.

Israel Hands ha dit...

Hombre!!!els bombers!!!no ho diràs per què aquell altre xicot de Sabadell que sempre anava amb el mestre Sinfu es va dedicar un temps al control d´incendis forestals,no?

Roy Batty ha dit...

Si, és veritat. Aquell que un dia va agafar una trompa perquè l'havia deixat una noia (de fet, no crec que mai hagués sortit amb ell) es va ficar a córrer per les taulades d'una zona industrial de Terrassa i una d'elles es va enfonsar al seu pas i es va liar.