dissabte, 17 d’octubre del 2009

Rumor desmentit ...

El geògraf solitari desmenteix formalment el rumor segons el qual un conegut professor del departament de geografia es transformaria durant el dia en una coneguda professora de renom en el mediàtic mon de la geografia del gènere. Efectivament, després d'una recerca intensiva, i marcant una nova era en el periodisme d'investigació, el geograf solitari ha descobert que no hi ha res que porti a pensar a una possible analogia amb el film de "Con faldas y a lo loco" de Billy Wilder. O Superman (ara me fico extensions de cabell, faldilles i ulleres i soc ella, ara me les trec i soc ell). Finalment, res a veure tampoc amb "Vaya par de gemelas" amb Lina Morgan. La realitat és més banal. Ell i ella van al mateix perruquer de Gràcia. Com el tio sols sap fer un tall de cabell, els preus son molt mòdics. I tots sabem que ,al departament de geografia, hi ha molta gent desconfiada per saber si la bombeta de la nevera s'apaga quan es tanca la porta. En fi, el geògraf solitari, una vegada més, satisfet de la seva tasca de "desfacedor de entuertos", desmenteix formalment els rumors insidiosos que havien estat difosos pel padre Mundina. I demana formalment a Interpol el seu internament de per vida a Guantanamo: per capullo, pilota i mentider. I cas que les tècniques de la CIA no siguin adequades per obtenir el seu penediment, el geògraf solitari proposarà l'utilització de tècniques de tortura molt més sofisticades, com ara la lectura completa i comentada -pel Mandibules!- del llibre de David Harvey: Teorias, Leyes y Modelos en Geografia.

7 comentaris:

sinfu ha dit...

Tots sabem de les misèries que passen els funcionaris públics de l'ensenyament superior al Regne d'Apanya...a més, com que en el fons encara són una mica mahou-istes van a la moda que s'estilava a la Xina quan ells eren joves...

Roy Batty ha dit...

Tu creus que encara gasten Jabon Lagarto i que tenen El elefante al WC? Vull dir que això explicaria moltes coses.

Roy Batty ha dit...

Quina sorpresa, tu! Que resulta que el segon cognom de l'Oriol Nel.lo és Colom. Si ya lo desia yo, que este tio ...

sinfu ha dit...

ara que diuen que er Colón era català...per cert no es un gran amic de sa majestat one cal.loo un tal prado y colon de carvajal?

Roy Batty ha dit...

Mira, que m'agrada que defensis el gremi, home. Jo, és que ho deia per si caminava malament.

sinfu ha dit...

tu creus que també ha rebut money del palau de la música? ho dic perquè si al tres ales li van donar pasta, sent familia ...

Roy Batty ha dit...

Seguim amb les sorpreses. Els nostres collegues de l'Agrupación Astronómica de Castelldefels, acaben de passar-nos una fotografia del germà d'un conegut membre del professorat del departament de geografia de l'UAB. Totes les qüestions sobre les seves opinions polítiques i sobre el seu sentit de l'humor quedant aclarides des d'aquest moment. Bé, també podria ser que sigui un tio que va al mateix perruquer del barri de Gràcia. Estigueu atents a l'evolució d'aquesta noticia i sigueu discrets.