divendres, 16 d’octubre del 2009

Tra tra tra





La que s'està liant a Suïssa...desde que en Roy i família van començar a regalar paquetets de sal als seus veïns, el consum i el que és més preocupant, l'abús de sal, s'han extès a una velocitat vertiginosa per tots els cantons Helvètics.Les importacions han crecut desorbitadament, i comencen a aparèixer marques de sal per a tots els gustos. A part de l'increment de problemes cardio-vasculars, la moda de lligar la sal i el sexe està fent furor entre molts dels ciutadans, i sembla que fins i tot els formatges més salats es venen com mai...no sé si en Roy canta el tra tra tra però igual ja la sentit a l'escala de casa seva.

10 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Hòstia, Sinfu. Tu que'n saps un rato llarg d'aquestes coses. Explica'm això de la moda de lligar la sal i el sexe. Pots assegurar-me que no pica? Jo, és que'n sé d'un que va lligar el seu sexe a un llapis termosan i fa anys que viu a una banyera amb aigua freda.

Roy Batty ha dit...

De totes maneres, has de saber que jo consumeixo una marca d'aigua mineral que té un baix contingut en sal i que té uns efectes espectaculars
sobre la salut

Roy Batty ha dit...

Finalment, si la teva companya no apreciés lo de lligar la sal i el sexe i et fotés fora de casa ... No et preocupis, que sempre pots tirar dels teus orígens libanesos per tornar a començar.

sinfu ha dit...

a mi, el que em preocupa amb la sal és en Hands...serà que per això té tantes nenes?

Roy Batty ha dit...

Estàs intentant dir que la sal té un efecte sobre els cromosomes? Estàs intentant afirmar que'n Rajoy va treballar també a les salines?

Israel Hands ha dit...

I el lligam sexe-sal té una influència quantitativa o qualitava?...o les dues coses?.
Vaaaaale,jo responc:les dues coses.

Roy Batty ha dit...

Tios, expliqueu-me això del sexe i de la sal que no enganxo res i no vull morir-me idiota.

Israel Hands ha dit...

Fàcil:l ´hipertensió provocada per un consum excessiu de sal o una expossició continuada als ambients salinsha de tenir una vàlvula d´escapament(sinó ja sabeu el que passa,la qual es tradueix en una activita sexual desenfrenada.

Roy Batty ha dit...

Però, hipertensió i activitat sexual desenfrenada, no era igual a aturada cardíaca assegurada. No feu el tonto, tios. Que ja comenceu a tenir una edat.

Israel Hands ha dit...

Be,depèn de si per a l´activitat sexual propiamnt dita ja et toca prendre un vasodilatador tipus viagra.llavors és de suposar que el risc disminueix.