dilluns, 26 d’octubre del 2009

UNA DE TESTIMONIS SEDIMENTARIS (segon intent)



Perquè veieu que no tot el que us explico són excuses de mal pagador...
http://www.tv3.cat/videos/1581389/Historia-del-clima-als-llacs-pirinencs
(i espero que l'amo del blog pugui esborrar l'aportació anterior, que no va enlloc...)

20 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Wow! Així que, això de l'industrialització i els seus efectes sobre el canvi climàtic ... Que interessant, tu. Heu publicat alguna cosa que es deixi llegir?

Israel Hands ha dit...

Si senyor,interesantíssim.I quelcom que es pugui llegir,doncs fàcil:la tesi de na Raquel Spelussnant.

Israel Hands ha dit...

Ara només espero que el Doc,vull dir en Pierre,ens convidi a la lectura de la tesi(tranquils que crec que hi haura cava i canapés).També espero que l´amo del bloc col.loqui aquest video als espais d´interès del GS.

Pierre Nodoyuna ha dit...

El que fem nosaltres és demostrar que el canvi climàtic, que existeix, no ho explica tot. Ja em podeu tractar de reaccionari, però les coses com són. Més coses: el Roy diu que això no sortia perquè havia posat malament el codi html, ja em diràs què feia malament perquè no em torni a passar (però no tinc més vídeos, de moment)
També us he de dir que no sé que coi vaig fotre amb el "tercer intent" que quan l'obro se'm despirula tot el bloc, de manera que l'he eliminat i amb ell els comentaris del Roy, de manera que si els vols tornar a posar, ho hauries de fer aquí...
Encara no tenim dates de la lectura de la tesi, ja us mantindré informats Compteu pels volts de la propera setmana santa.

Roy Batty ha dit...

Aviam, quan se't despirula algo no ho has d'eliminar, home. Pensa que, en algunes ocasions, la cosa es pot arreglar amb una pastilla de Viagra. I en d'altres, tant que no desis els canvis, no passa res. A més, com et deia al tercer intent no havies fet res de malament, solament havia un error en el codi html que jo havia corregit.
Ah! I sobre lo de tractar-te de reaccionari per treballar amb dades empíriques, mira cap a un altre lloc, que a mi no m'hi trobaràs.
Per acabar, si esperes que torni a entrar els comentaris et sortirà més barba de la que tens. Pensa-t'ho dues vegades la propera vegada abans d'eliminar res XDD.

Pierre Nodoyuna ha dit...

De part del Roy (com que ell no vol tornar a escriure els comentaris que ha enviat a l'aportació que he esborrat, ho faig jo):

COMENTARI 1 (27/10/209 10:09:00)
Home de poca fe! No m'havia fixat que havies entrat aquest esborrany i que no l'havies pogut publicar perquè hi havia un problema amb el codi HTML. L'he corregit i ... segueix sent un vídeo super interessant. No deixis de passar-nos altres si en tens, ok?

COMENTARI 2 (27/10/209 10:35:00)
Dit això, m'ha fet gràcia veure't de profe de geologia. No menys que, amb els nervis Raquel parli d'una edat medieval (par contraposició a un període. Però, on m'he mort de riure ha estat amb lo de Les columnes de sediments es tallen amb bisturi. Jo hauria afegit que amb una destral no s'obtindrien resultats diferents XDD. En fi, que si mai busques un ajudant per donar-li a la manivela ... (on estan aquells geògrafs caps d'orquestra dels que'ns parlaven, hein?)

COMENTARI 3 (27/10/209 11:00:00)
El que és una passada és que si entres el nom d'en Hands al buscador de vídeos 3 a la carta, el trobes. Però a tu i a la teva roedora no. Vols dir que això de ser profe, fer recerca i sortir a la TV et fa més famós que un tio raro que parla amb els musclos?

Pierre Nodoyuna ha dit...

I aquest és de part de l'Israel, que també l'ha enviat abans d'eliminar-lo (27/10/2009 11:14:00)

Home tio,pensa que es tractava d´un equip multidisciplinar (si home,allò de "la geografia és una ciència multidisciplinar...i bla,bla,bla.).Ara que,sembla que en Pierre si que era el cap d´orquestra.

Roy Batty ha dit...

Jo pensava que el cap d'orquestra portava una batuta a la mà. I a tu et veig agafant una tuberia plena de fang a dues mans. I coneixent-te, segur que't vas netejar passant-te les mans pels pantalons!

Pierre Nodoyuna ha dit...

ara sí que no cauré en la teva provocació... de debò creus que em vaig netejar les mans per dinar?

Roy Batty ha dit...

Home, provocació hauria estat dir que tu tenies els pantalons més nets del que estaven les butxaques de darrera dels jeans de ... l'altre tio que t'ajudava amb la tuberia. Però ja saps que a mi no m'agrada gens provocar a ningú.

sinfu ha dit...

Si busqueu a google "testimonis sedimentaris" surten els posts d'en Pierre...

sinfu ha dit...

Ara que, això de Geòleg si que és per llogar-hi cadires. Com t'ho fas per obtenir els títols, com el Roldán?

sinfu ha dit...

I per cert, que la teva becària es digui Conill de cognom em fa sospitar més d'una cosa, que tots sabem que quan eres vegetarià menjaves conill!

Pierre Nodoyuna ha dit...

és cUnill i deixeu-la estar que ella no en té cap culpa i és molt bona noia

sinfu ha dit...

Conill o cunill...com dèia Fuman-chú, "gato negro o gato blanco, que más da si caza ratones"...

Roy Batty ha dit...

Aviam, seriosament. Que si, que surten els posts i també una oferta de beca doctoral sobre clima i asteroides (?!). En particular
Climate effects of asteroid impacts: the Bosumtwi case study
. Sobre altres punts discutits al voltant d'aquest post ... sabeu que igual que podeu entrar comentaris els podeu esborrar. I que aquí venim tots a riure, of course.

Israel Hands ha dit...

"Clima i asteroides" o "clima i esteroides"?

Roy Batty ha dit...

Home, tu creus que un impacte d'esteroides pot canviar el clima de la planeta?

Israel Hands ha dit...

Definitivament.Busca esteroide a la wiki i veuràs del que són capaços.

Roy Batty ha dit...

En efecte, m'ha impressionat moltissim lo del ciclopentanoperhidrofenantreno. Tu creus que es necessiten molts anys d'estudis per pronunciar això sense equivocar-se?