diumenge, 18 d’octubre del 2009

ella també és profe ...



Dit d'una altra manera: "Qué cestos se pueden hacen con estos mimbres?"

14 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Bé, aquesta tampoc està gens malament. Es clar que n'hi ha d'altres ...

sinfu ha dit...

com a mínim aquesta és tonteta però està de bon veure, no com la que confonia Vancouver amb Bangkok, tot i que entre tu i jo , sabem que et feia tilín...

Roy Batty ha dit...

Aviam, que jo m'esperava un altre tipus de resposta. Vull dir que no és perquè la profa sigui tonta acabada que en Nathan no conegués la bona resposta. I seguint amb el mateix tema, sobre la que confonia Vancouver amb Bangkok ... me sembla recordar que no va ser a mi a qui va fer una proposició indecent, oi? ;-D

sinfu ha dit...

ens va fer la proposició al Hands i a mi però vam decidir que no viliem patir cap trauma ni crear-t'en un a tu...

Roy Batty ha dit...

Home, Sinfu. Que a mi l'únic trauma que'm podia caure és que'n Manel deixés de fer les truites paisanes els dies de partit i ls de patates quan no tenia molla per comprar-me el sopar. Per la resta ... jo crec que hauríeu de haver acceptat. Ella ho va fer amb la millor intenció, per ajudar-vos.

Israel Hands ha dit...

Jo el que crec és que la Channing duia un excés de sal al cos.A mi tios el que m´hagués agradat és coneixer a les perruqueres que anaven a la taverna de la tia Elvira.

Roy Batty ha dit...

Si, deixem-nos de collonades. Per no fotre-li en l'aire els somnis a Don Manuel, mai ens vam presentar a les perruqueres. A més, a més, hi han rumors que corren i que diuen que la que nosaltres coneixíem com Sra. Elvira no ho era de veritat. Que la Sra. Elvira era una altra que sempre estava de tournée. Jo m'he mirat la galeria de fotos i he trobat algunes de les perruqueres, així que m'ho crec. El que si que no me'n recordo és de com es deia la seva filla. Potser en Long John ens podria ajudar, no?

Israel Hands ha dit...

Un altre....Long John:quien sabe dónde?

Roy Batty ha dit...

Vols dir que ell no és més rancuniós que jo i que encara que rigui a la foto dels pots de sal ...

Israel Hands ha dit...

Doncs ara que ho dius,des de que li vaig portar els salers que no he sapigut res més d´ell....si,és sospitós.

Roy Batty ha dit...

Aviam si ... tanta conya, tanta conya ... Al dia següent el va agafar na Esther amb un "Tu, ven acà, pacà", li va agafar un infart i ... a ningú se li va passar pel cap d'invitar-nos al banquet del funeral.

Israel Hands ha dit...

És possible...crec que l´últim a parlar amb ell va ser el Doc,de quan et vam donar la sorpresa,ja saps.

Roy Batty ha dit...

Espera, sento com un to de confirmació amb això de l´últim a parlar amb ell va ser el Doc. Estàs intentant dir que el Doc se'l va carregar, el va pujar al helicòpter i va deixar anar el cos perquè s'enfonsés a un llac del Pirineu? I tu creus que ara farà com els vells capitans pirates? Vull dir que, per no deixar testimonis (sedimentaris i altres), es carregarà un a un els seus còmplices.

Israel Hands ha dit...

No ho sé...però potser haurem de vigilar les esquenes a partir d´ara.A no ser que el Dr.Vicente Quadros dongui senyals de vida.